IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 21. mart 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora. Rak kolebljiv, Škorpija i Ovan saveznici, Jarac u usponu, Vaga ima jasan cilj, Bik pred promjenom, Strijelac slobodnog duha, Blizanci ne odustaju, neprijatnost za Ribe, Djevica neprilagođena, odličan dan za Lava, nagrade za Vodoliju. Ovo je dnevni horoskop za 21. mart 2023. godine.

OVAN

Iako niste pretjerano romantično raspoloženi, moguć je neočekivani kontakt sa nekim ko je nekada igrao važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Tokom prepiske dobićete uvid u to koliko vam je danas do te osobe stalo. 
BIK

Stižu vas dugovi koje ste napravili u davnoj prošlosti. Saznanje stiže kroz pismenu opomenu koja će vas uznemiriti. Prije nego što vas obuzme panika, napravite novi proračun i na taj način i plan kojim ćete se izvući iz novonastale situacije.

BLIZANCI

Izbjegavate kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne poznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite nekoliko sastanaka na kojima ćete, na kraju, saznati nekoliko pozitivnih novosti koje vas lično afirmišu.
RAK

Neiskrenost u vašem okruženju postaje nepodnošljiva. Ne svaljujte krivicu na druge ljude jer oni vas lažu samo onoliko koliko vi želite da budete prevareni. Razmislite, možda ste svojim stavovima nekoga primorali na takve poteze.
 LAV

Vaš odnos prema obavezama izgleda previše opušten. Obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče. Rijetko ko zna da je vaša šaljivost, u stvari, odbrambeni mehanizam, jer ne umete na drugi način da sakrijete strahove i tenziju.
 DJEVICA

Čitaj još:   JEZIVO, NOVI MASAKR U AMERICI, ZA MANJE OD 24 SATA: Napadač zapucao u Dejtonu, policija na nogama, ubio najmanje 10 ljudi, puno ranjenih... (foto,video)

Dan je obilježen promjenama na emotivnom planu. Verovatno je uzrok svemu bezazlena rasprava koja je prerasla u svađu. Voljena osoba je, u ovom trenutku, upornija od vas, pa je savjet da se na vrijeme povučete i strpljivo sačekate svojih pet minuta.
 

VAGA

Prihvatate nove poslovne obaveze koje do sada niste imali prilike da obavljate. Imate priliku da sarađujete sa ljudima kojima je vaš način rada možda previše konzervativan. Ako istrajete u svojim namjerama slijedi vam nagrada za uloženi trud.
 ŠKORPIJA

Zabrinula vas je nepovoljna vijest iz inostranstva. Ne skačite na prvu loptu, već prihvatite kompromis jer će vam se isplatiti. S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona povede ozbiljan razgovor.

STRIJELAC

Nemate racionalno objašnjenje zbog čega ste propustili poslovnu ponudu koja vam je sada promakla. U vezi s tim vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Dobićete novu šansu ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje.

JARAC

Iako ste svjesni težine finansijske situacije, to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju kreativnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se danas oraspoložite.
 VODOLIJA

Muče vas strahovi. Život organizujete na samo vama jasan način, a to vas izlaže kritici bližnjih. Niste raspoloženi za ubjeđivanja i duge iscrpljujuće razgovore, a bez toga ne postoji drugi način da sebe opravdate. Budite tolerantniji.
 RIBE

Čitaj još:   "PREDSTAVLJA SE KAO SRBENDA, NOSI TURSKO PREZIME...": Društvene mreže gore, Dodikov savjetnik razočaran nakon pobjede Zmajeva, uslijedile su oštre reakcije... (foto, video)

Na pragu ste promjene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rješenja jer će transformacija potrajati. Osim toga, pred vama je kontakt sa starijom osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije.

http://ibalkan.net

EFEKTI I RECEPTI ZLATA VRIJEDNI: Evo kako najlakše možete uštedjeti GORIVO U VOŽNJI… (foto, video)

Njemačka organizacija Tüv Süd, koja se bavi certificiranjem i inspekcijama, Read more