IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEVTO Eraković: Ratni zločinac opet vidi šansu za ostvarenje ciljeva u Crnoj Gori… (foto)

“Ratni zločinac ponovo vidi šansu za ostvarenje ciljeva u Crnoj Gori. Nemojte to dozvoliti. Oni koji pamte Šešeljeve akcije neka se prisjete, a oni mlađi neka se informišu i biće im jasno”, poručio je Eraković…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 23: 03-2023, 09: 44… JEVTO Eraković: Ratni zločinac opet vidi šansu za ostvarenje ciljeva u Crnoj Gori… (foto)

Poslanik DPS- a, Jevro Eraković prokomentarisao je izjavu predsjednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja i poručio da ratni zločinac ponovo vidi šansu za ostvarenje ciljeva u Crnoj Gori.

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista Jevto Eraković prokomentarisao je to što je lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj juče kazao kako je najvažnije da iz Srbije bude upućena podrška predsjedničkom kandidatu Evrope sad Jakovu Milatoviću.

Čitaj još:   Jevto ERAKOVIĆ dobio prijetnje smrću: Strah i povlačenje nijesu opcija...

“Ratni zločinac ponovo vidi šansu za ostvarenje ciljeva u Crnoj Gori. Nemojte to dozvoliti. Oni koji pamte Šešeljeve akcije neka se prisjete, a oni mlađi neka se informišu i biće im jasno”, poručio je Eraković.

izvor M portal.me

JEVTO Eraković: Đura po nalogu iz komšiluka… (foto)

U pokušaju da odbrane apanažice razne Đure su utrkuju da Read more

JEVTO Eraković: Tu smo za dogovor o izborima, lakrdijašima više niko ne može vjerovati… (foto, video)

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista Jevto Eraković nazvao je danas predstavnike Read more