IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Utvrđen redosljed na listi kandidata za drugi krug predsedničkih izbora u Crnoj Gori… (foto)

Državna izborna komisija (DIK) utvrdila je listu kandidata za drugi krug predsjedničkih izbora, koji će biti održan 2. aprila, sa istim redosljedom rednih brojeva kao u prvom.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 23: 03-2023, 19: 44…  PODGORICA: Utvrđen redosljed na listi kandidata za drugi krug predsedničkih izbora u Crnoj Gori… (foto)

Iz DIK- a su saopštili da će kandidat Demokratske partije socijalista Milo Đukanović biti pod rednim brojem 1, a Pokreta Evropa sad Jakov Milatović pod rednim brojem 2.

“Drugi krug glasanja održaće se na biračkim mjestima koja su određena za prvi krug glasanja 19. marta“, navodi se u saopštenju.

Iz DIK-a su kazali da će štampanje glasačkih listića početi u nedjelju, u štampariji Merkator u Bijelom Polju, dok će distribucija izbornog materijala opštinskim izbornim komisijama biti izvršena u ponedjeljak.

Čitaj još:   PODGORICA: BS je za manjinsku vladu predvodile bi ih Demokrate uz učešće koalicije Crno na bijelo i manjinskih partija… (foto i video)

izvor iBalkan.net

PODGORICA Slanje vojnika na KOSOVO nije neprijateljski čin…

SVAKAKO DA Uoči Samita Zapadnog Balkana u Londonu, koji se Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

PODGORICA: Iz Crne Gore na hadž u Mekku otputovala 82 vjernika…

Buduće hadžije i hadžinice, ukupno njih 82, okupili su se Read more