IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IVAN Vuković: Džaba zloupotrebe državnih institucija, prijetnje ljudima u Crnoj Gori i dijaspori, džaba kolumnisti i analitičari, šešelji i rakići… (foto, video)

Gradonačelnik Pogorice i potpredsjednik Demokratske partije socijalista Ivan Vuković komentarisao je na Tviteru dešavanja u suprotnom taboru u susret drugom krugu predsjedničkih izbora koji, kako kaže, džaba zloupotrebljavaju državne institucije, prijete ljudima u Crnoj Gori i dijaspori.

” Od toga da ‘Đukanović trči počasni krug’ do silne nervoze među sve agresivnijim podržavaocima J. Milatovića, i to u svega nekoliko dana! Džaba zloupotrebe državnih institucija, prijetnje ljudima u Crnoj Gori i dijaspori, džaba kolumnisti i analitičari, šešelji i rakići…” napisao je Vuković na Tviteru.

Izvor: Twitter

Čitaj još:   Na Rasima prvo pucali, pa mu zapaljena kuću... (foto)
IVAN Vuković pita ambasadore: Da li je ovo demokratski narativ Milatovića?

Potpredsjednik DPS- a Ivan Vuković pitao je na tviteru ambasadore EU, SAD, Read more

IVAN Vuković: Da su se oni pitali, Podgorica ne bi bila GLAVNI GRAD jedne evropske države, već gradić na periferiji neke druge… (foto, video)

Završna konvencija predsjedničkog kandidata Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića održava se večeras Read more