IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SANJA Damjanović, potpredsjednica DPS: “Evropa sad”, zapravo je “Evropa nikad”… (foto)

DAKLE- Crna Gora je tamo đe je EU, a ne bezdani Otvorenog Balkana, nacionalističko-hegemonističkih projekata i njegovih pošasti i destruktivnih atavizama- navela je SANJA Damjanović…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, Sport, nedelja, 26: 03-2023, 00: 04… SANJA Damjanović, potpredsjednica DPS: “Evropa sad”, zapravo je “Evropa nikad”… (foto)

Predsjednik Crne Gore Milu Đukanoviću je Evropa i evropski put uvijek bila i jeste okosnica politike koja je izgrađivala međunarodni ugled naše najljepše kuće, njene tradicije i jedinstvene geografske ljepote.

Evropa sad zapravo je Evropa nikad- ocijenila je potpredsjednica Demokratske partije socijalista Sanja Damjanović na Tviter.

– Crna Gora je tamo đe je EU, a ne bezdani Otvorenog Balkana, nacionalističko-hegemonističkih projekata i njegovih pošasti i destruktivnih atavizama – navela je Damjanović.

Čitaj još:   DPS: Nastaviti zaustavljenu rekonstrukciju puteva u Pljevljima... (foto)

Kada se glasa za Đukanovića, ne ukazuje se, kako je rekla,  svoje povjerenje “samo njemu, već i njegovom timu od nekoliko hiljada članova koji su intelektualno jezgro i pokretač stalnog i stabilnog razvoja naše države”.

– Zato, odmjerimo se – znalački i hrabro, onako kako priliči građanskoj, uspravnoj i ispravnoj Crnoj Gori. Uradimo to i na polju inovacija, digitalizacije, nauke, IT sektora- istakla je SANJA Damjanović.

IZVOR Antena M.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more