Crna Gora

ESAD Rastoder: Dijasporo, uzmite bajrak slobode u svoje ruke, 2. aprila zaokružite MILO Đukanovića… (foto)

“Ovih dana slike predizbornih skupova, sportskih događaja i cirkusa koje sprovode neprijatelji Crne Gore, dostiže vrhunac u završnici predsjedničke kampanje neprijatelja slobodne i demokratske Crne Gore, nalodgodavci su upregnuli svoje sluge iz svih nacija i generacija koji za šaku para izdaju svoju državu”, ocijenio je ESAD Rastoder…

NEW YORK: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 28: 03-2023, 17: 14… ESAD Rastoder: Dijasporo, uzmite bajrak slobode u svoje ruke, 2. aprila zaokružite MILO Đukanovića… (foto)

Crna Gora se ne smije dati onima koji su bili protiv nezavisnosti, poručio je predsjednik Bošnjačkog saveza u SAD- u Esad Rastoder. Pozvao je dijasporu da “uzme bajrak slobode u svoje ruke” i da u drugom krugu predsjedničkih izbora 2. aprila zaokruže broj 1 – Mila Đukanovića.

“Ovih dana slike predizbornih skupova, sportskih događaja i cirkusa koje sprovode neprijatelji Crne Gore, dostiže vrhunac u završnici predsjedničke kampanje neprijatelja slobodne i demokratske Crne Gore, nalodgodavci su upregnuli svoje sluge iz svih nacija i generacija koji za šaku para izdaju svoju državu”, ocijenio je Rastoder.

Prema njegovim riječima, nesvatljivo je da dođu mrzitelji na sportski teren i iskazuju “onakve fašističke poruke na stadionu i na ulicama Crne Gore”.

“Da li stvarno ima neki suverenista ili pošteni građanin da može vjerovati u dobre namjere Vučića , zločinca Šešelja, fašiste Rakovića i njihovog pulena Jakova koji se ne želi očitati u vezi Srebrenice i zločinca Ratka Mladića.

E takav nesrećnik koji se hvali sa iskustvom boravka po inostranstvu stanujući u sobama sa po četiri prijatelja, i radeći pretežno u muving kompanijama i dostavi pizza, i sada su došli on i Spajić da prodaju građanima jaja pod bubrege”, rekao je Rastoder.

On se pita zašto neko “ne traži od Jakova da pokaže u kojoj je to firmi radio u inostranstvu i koliko dugo i kako to ako nije imao riješen status”.

“Narode laže vas i obmanjuje, a svi znamo odakle se izlegao Jakov iz kojeg gnijezda”, dodao je.

Pozvao je dijasporu da “uzme bajrak slobode u svoje ruke”.

“Povedite kolo ka vrhu piramide odbacite klerofašiste i domaće izdajnike. Ne dajte naša dostignuća, našu Crnu Goru. Drugog aprila zaokružite 1 Milo Đukanović. Svi na izbore pobijedimo ovo zlo koje se nadvilo na Crnom Gorom”, zaključio je ESAD Rastoder.

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Recent Posts

NESPOJIVO S POSLOM KOJIM SE BAVE: U sistemu nešto debelo škripi- Policajci drže kafane, rade kao tjelohranitelji mimo zakona, sve im se “zalomilo” u slučaju Gačanin… (foto, video)

Iako sve policijske agencije u imaju jedinice za profesionalne standarde koje se bave unutrašnjim funkcioniranjem…

28 minuta ago

ALEKSANDRA Vuković- Kuč: DRITAN Abazović je Crnu Goru pretvorio u hapsanu… (foto, video)

Nad Crnom Gorom nadvila se “ruka pravde” kao Domoklov mač. Kada ta ruka funkcioniše sa…

11 sati ago

Dnevni horoskop za 28. april 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovnovima satisfakcija,…

11 sati ago

VUKAŠIN Perović: Mesija je tu- Ulcinjski alhemičar… (foto)

Mesija je tu. Sublimacija svih srpskih podjela. Neko koga su čekali vjekovima. Sva Srbija koja…

11 sati ago

ANDRIJA Nikolić: Poslanici Skupštine njih 35 je uputilo inicijativu MILOJKU Spajiću, da donese odluku o kosponzorstvu prijedloga Rezolucije o Srebrenici… (foto)

Vlada Crne Gore da bude kosponzor Rezolucije o genocidu u Srebrenici.,. PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti,…

12 sati ago

TUŽILAŠTVO BIH OBJAVILO NOVE DETALJE: Edin Gačanin TITO planirao kupiti helikopter… (fotom video)

Edin Gačanin, šef narkokartela kojeg je Nizozemska osudila na sedam godina zatvora, planirao je da…

12 sati ago

This website uses cookies.