IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽIVA U MEKI I KLANJA SE DRAGOM ALAHU! Kako je Dejan Dragojević NEKADA govorio o ISLAMU i uzimao ABDEST! (foto, video)

Kao bomba odjeknula je vijest da je Dejan Dragojević nakon svih spekulkacija i navoda priznao da je promjenio vjeru.

Putovanje u Meku izazvalo je nevjerovatno interesovanje javnosti, a dok je tamo svaki njegov korak se prati.

Dok je boravio u Zadruzi, često se dovodilo u pitanje da li je prešao u islam, ali nikada nije do kraja želeo da prizna istinu.

Tokom jedne od svađa sa Dalilom Dragojević, sada već bivšom ženom, u naletu bijesa tvrdio je sa nije promenio vjeru iako je ona govorila suprotno.

– Evo, ja kažem da nisam promşjenio vjeru, a ona neka tvrdi da jesam, pa neka ide u krug. Ako misli da će me poniziti, samo neka nastavi – rekao je Dejan.

– Aleksandra, bila si svjedok kada uzima abdest! Kada se umiva pere noge, uši… – dodala je Dalila.

Svađa je bila brutalna, a Dejan je javno priznao da bolje poznaje islam od nje same iako je to njena vjera od rođenja.

Jednom od mnogobrojih prilika kada se pomenuta tema povela, Dejan je rekao da je upoznao vjeru zbog svoje žene i mjesta u kome je živeo.

– Živeo sam tamo gde sam živeo i upoznao sam se i sa kulturom i sa vjerom. Morao sam da znam kako ću da komentarišem vjeru zbog osobe sa kojom sam živio. Znam istoriju, znam detalje. Dalilinog tatu ja ne mogu ni da opišem ni objasnim… To je čovjek koji je nevjerovatan. Dalilu isključujem iz svega, mene je stvarno gledao kao sina. Jeli smo zajedno, provodili vremena…- rekao je Dragojević.

Čitaj još:   Društvene mreže gore: Sejfudin Tokić oštro o Konakovićevim „bolesnim ambicijama“, uslijedile su burne reakcije… (foto)

Vrtoglavom brzinom, u to vrijeme širio se snimak Dragojevića iz kupatila gdje uzima abdest. ( Vjersko čišćenje muslimana prije molitve), ali to Dejana nije spriječilo sa svaki put odbije da prizna ili demantuje.

Nedavno, prilikom putovanja u Meku, na svom kanalu, objasnio je koliko je dugo u svemu ovome.

– Jako je specifična energija, ne mogu to da opišem. Pod je jako čist, toliko da možeš da jedeš. Grad ima posebno lijep i čudan miris. Posebno čudno se ja osjećam, ali kako ja to sada da objasnim. Ja sam već 4 godine u islamu, ovo mi je četvrti Ramazan.

Hvala Bogu, ovde je, jer u Srbiji nema ništa sem u Novom Pazaru, a Novi Sad je prazan što se tiče džamija. Ovdje se čovjek osjeća mirno i sigurno, kao da ti je sav tuga, stres i sve izbačeno iz glave i tijela. Ovo ne može da se prepriča, ovo mora da se doživi… – pričao je Dragojević.

Čitaj još:   NE ZOVEM SE ZIJAD! Dejan Dragojević otkrio o kojim je IMENIMA razmišljao nakon primanja ISLAMA, progovorio o komentarima nakon PRIZNANJA: Prijetili su mi da će me UBITI I ZAKLATI... (foto, video)

izvor: kurir.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more