IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS- Napadnut mladić sa crnogorskom zastavom, napadači izašli iz mercedesa beogradskih tablica!? (foto)

Ispred Sportskog centra Morača večeras su za sada četiri maskirane muške osobe napale Podgoričanina N.D. koji je nosio zastavu Crne Gore. Povrijeđenom mladiću pomoć je ukazana u Urgentnom centru Kliničkog centra Crne Gore…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 01: IV-2023, 00: 14… Napadnut mladić sa crnogorskom zastavom, napadači izašli iz mercedesa beogradskih tablica!?

On je nakon toga podnio prijavu i dao je izjavu policiji. O slučaju je obaviješteno Osnovno tužilaštvo u Podgorici.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Povodom ovog napada oglasile su se i Socijaldemokrate.

SD: Ako država neće, branićemo se sami

“Napad četiri osobe na jednog mladića koji se vraćao sa pobjedničke konvencije predsjedničkog kandidata Mila Đukanovića samo je još jedan dokaz civilizacijskog sukoba dvije Crne Gore, ali i panike koja se dešava na suprotnoj strani”, saopštile su Socijaldemokrate…

Pod parolom pomirenja, dodaju, oni koji su, umjesto Crne Gore, vjerni nekoj drugoj državi, u panici od sasvim izvjesnog poraza, iz vozila sa registarskim oznakama baš te države kojoj su vjerni, “junački” su, u razmjeri četiri na jedan, napali crnogorskog mladića.

Čitaj još:   IVAN VUJOVIĆ: "Možda DF uvede i vize za ulazak u Zetu, Budvu, Berane…"

“Jasno je koju nam poruku šalju – u svojoj državi nećete biti bezbjedni. Ovakvi, kukavički pokušaji zastrašivanja i napada na Crnogorce neće proći. Neka to jasno zna i njihov predstavnik Jakov Milatović, ali neka to jasno znaju i oni kojima može pasti na pamet da ovako nešto ponove u okviru njegove predizborne kampanje. Budite uvjereni, svi zajedno, koliko nas je, dišemo kao jedan i branićemo se, na koji god način bude potrebno”, kažu u SD- u.

Naglašavaju da je sramna i činjenica da nadležni državni organi već dvije i po godine dozvoljavaju ulazak svakakvih pestokupljevina iz susjedne Srbije, omogućavajući im da, bez ikakve odgovornosti, terorišu građanke i građane ove države. I na to ćemo, neka budu uvjereni, dati adekvatan odgovor.

“Konačan pečat ovoj sramoti daće građanke i građani Crne Gore 11. juna kada će, za sva svoja nepočinstva, odgovarati i pred zakonom. Na kraju, ali ne manje važno, pozivamo nadležne da hitno rasvijetle ovaj sramni napad i sankcionišu odgovorne, kako posljedice svega ovoga ne bi bile još veće”, zaključuju u SD- u.

Čitaj još:   "HAPSIĆEMO SRPSKE GENERALE": Veselji objavio SPISAK...

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more