IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Slobodarski Nikšić će se uskoro stidjeti provokatora koji se šepure nacionalističkim znamenjem… (foto)

“Kad pogledate scenografiju skupa raspirivača međunacionalne i međuvjerske mržnje, zapitate se jeste li u građanskom, antifašističkom i slobodarskom Nikšiću ili u nekoj provinciji tuđe države”, navodi se u saopštenju…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 09: IV-2023, 10: 44… DPS: Slobodarski Nikšić će se uskoro stidjeti provokatora koji se šepure nacionalističkim znamenjem… (foto)

I ovakvi blagi dani, kad jedan dio građanki i građana Crne Gore slavi svoj vjerski praznik, a cijela država bogatstvo suživota različitosti, jedna ista nacionalistički instruirana grupacija ne bira, ni mjesto, ni vrijeme da produbljuje, nikad izraženije, podjele u društvu, navode iz OO DPS Nikšić.

“Na trenutke, kad pogledate scenografiju skupa raspirivača međunacionalne i međuvjerske mržnje, zapitate se jeste li u građanskom, antifašističkom i slobodarskom Nikšiću ili u nekoj provinciji tuđe države”, navodi se u saopštenju.

Čitaj još:   BRAVO za Interpol:Raspisana potjernica za VIŠNJU sestru načelnika Vlasenica Miće Kraljevića,Dodikovog bliskog prijatelja...

Znamo, kako dodaju, kakve su ambicije onih koji svoj život vide u okvirima velikodržavnih projekata, ali u gradu Ljuba Čupića, to je samo incident. 

“Provokatori koji se šepure nacionalističkim znamenjem, ne mogu biti u slobodarskom Nikšiću ništa do pojave koje će se ovaj grad ubrzo stidjeti”, zaključuje se u saopštenju.

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more