BiH

Detalji užasa- JEZIV POKUŠAJ UBISTVA MLADOG RUKOMETAŠA: Žena mu prerezala vrat na benzinskoj pumpi… (foto)

Policija u Zvorniku lišila je slobode ženu I. L. iz Zvornika zbog postojanja osnova sumnje da je pokušala da ubije rukometaša Nikolu Tomića...

ZVORNIK: Regija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 18: IV- 2023, 08: 44… Detalji užasa- JEZIV POKUŠAJ UBISTVA MLADOG RUKOMETAŠA: Žena mu prerezala vrat na benzinskoj pumpi… (foto)

Rukometaš izbjegao smrt nakon što ga je žena napala nožem u Zvorniku… Ženska osoba juče je nožem nasrnula na mladog i perspektivnog rukometaša Drine Nikolu Tomića iz Zvornika, te joj je zbog toga određen i pritvor, javlja Zvornicki.ba.

Sve je potvrdio klub, čije saopćenje prenosimo u cjelosti…

-Povodom nemilog događaja koji je potresao naš klub, odlučili smo da se obratimo javnosti. Nažalost, ovoga puta se ne obraćamo povodom sportskih uspejha ili dešavanja.

– Dana 16.4. 2023. godine, oko tri sata iza ponoći, policijski službenici Policijske stanice Zvornik lišili su slobode lice I.L. zbog pokušaja ubistva.

Hladnim oružjem napadnut je naš rukometaš Nikola Tomić koji je tom prilikom zadobio povrede u predjelu vrata u vidu ozbiljne posjekotine. Na našu sreću, ako se to srećom može nazvati, Nikola je nakon hladnokrvnog napada ubrzo zbrinut u JZU Bolnica Zvornik.

Iskreno se nadamo da će nadležne institucije najstrožije kazniti ovakav vid nasilničkog ponašanja. Bio je ovo napad na jednog mladog i perspektivnog sportistu, željnog igre i dokazivanja, a na njegovom mjestu mogao je biti bilo kod od nas.

Najiskrenije se nadamo da se ovakvo nešto više nikada neće ponoviti. Našem Nikoli želimo brz oporavak i da se što prije vidimo na parketu– stoji u saopćenju.

izvor Hayat.ba

admin

Recent Posts

O LJEPOTI VJERE: Aleksandar Seksan- o Allahovoj uputi, Islam je perfektan, on postane vodilja i olakšica onome ko ga shvati… (foto, video)

Bh. glumac Aleksandar Seksan je u novom intervjuu govorio o spoznaji islama i njegovoj ljepoti,…

29 minuta ago

PRIŠTINA: Kosovska policija upala u srpske banke i zatvorila ih! Srbi očajni; Javila se i Amerika… (foto, video)

Na sjeveru Kosova žive deseci hiljada Srba, a tenzije s Albancima već su povišene proteklih…

3 sata ago

MAIDA Gorčević: 18 godina nakon obnove nezavisnosti Crna Gora spremna da napravi ključni korak ka evropskoj budućnosti… (foto)

Ključno je da shvatimo da je potrebno da prevaziđemo razlike i udružimo snage kako bi…

10 sati ago

Inicijativa 110 NVO i preko 500 istaknutih ličnosti, da Crna Gora kosponzoriše Rezoluciju UN- a, o genocidu u Srebrenici… (foto)

110 NVO- a i preko 500 istaknutih pojedinaca očekuje od Vlade Crne Gore da naša država…

10 sati ago

ANDREJ Nikolaidis: 21. maj je donio nadu- Nismo vidjeli ostvarenje te nade- Šta smo zaslužili, to smo i vidjeli… (foto)

Ko se sjeća 21. maja 2006, sjeća se nade: u bolju, pravedniju, naprednu Crnu Goru.…

10 sati ago

Duško MARKOVIĆ: Plašim se da je suverenost današnje Crne Gore dovedena u pitanje… (foto)

Prije nego otvorimo teme iz današnjeg intervjua– želim da svim građanima u Crnoj Gori i…

11 sati ago

This website uses cookies.