IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Detalji užasa- JEZIV POKUŠAJ UBISTVA MLADOG RUKOMETAŠA: Žena mu prerezala vrat na benzinskoj pumpi… (foto)

Policija u Zvorniku lišila je slobode ženu I. L. iz Zvornika zbog postojanja osnova sumnje da je pokušala da ubije rukometaša Nikolu Tomića...

ZVORNIK: Regija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 18: IV- 2023, 08: 44… Detalji užasa- JEZIV POKUŠAJ UBISTVA MLADOG RUKOMETAŠA: Žena mu prerezala vrat na benzinskoj pumpi… (foto)

Rukometaš izbjegao smrt nakon što ga je žena napala nožem u Zvorniku… Ženska osoba juče je nožem nasrnula na mladog i perspektivnog rukometaša Drine Nikolu Tomića iz Zvornika, te joj je zbog toga određen i pritvor, javlja Zvornicki.ba.

Sve je potvrdio klub, čije saopćenje prenosimo u cjelosti…

-Povodom nemilog događaja koji je potresao naš klub, odlučili smo da se obratimo javnosti. Nažalost, ovoga puta se ne obraćamo povodom sportskih uspejha ili dešavanja.

– Dana 16.4. 2023. godine, oko tri sata iza ponoći, policijski službenici Policijske stanice Zvornik lišili su slobode lice I.L. zbog pokušaja ubistva.

Čitaj još:   CETINJE, 1992: Oni su PRVI zapjevali ''OPROSTI NAM DUBROVNIČE'' (video)

Hladnim oružjem napadnut je naš rukometaš Nikola Tomić koji je tom prilikom zadobio povrede u predjelu vrata u vidu ozbiljne posjekotine. Na našu sreću, ako se to srećom može nazvati, Nikola je nakon hladnokrvnog napada ubrzo zbrinut u JZU Bolnica Zvornik.

Iskreno se nadamo da će nadležne institucije najstrožije kazniti ovakav vid nasilničkog ponašanja. Bio je ovo napad na jednog mladog i perspektivnog sportistu, željnog igre i dokazivanja, a na njegovom mjestu mogao je biti bilo kod od nas.

Najiskrenije se nadamo da se ovakvo nešto više nikada neće ponoviti. Našem Nikoli želimo brz oporavak i da se što prije vidimo na parketu– stoji u saopćenju.

izvor Hayat.ba