Crna Gora

Za napad na sportiste iz Sarajeva u Baru: BOŽIDARU Kaluđeroviću određen pritvor do 30 dana zbog opasnosti od ponavljanja i uticaja na svjedoke… (foto, video)

BOŽIDAR Kaluđerović je jedan od petorice HULIGANA koji su osumnjičeni da su  u subotu veče nanijeli tjelesne povrede dvojici sportista iz AK “Sarajevo“, koji su bili na pripremama u Baru…

BAR: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 19: IV- 2023, 14: 44… Za napad na sportiste iz Sarajeva u Baru: BOŽIDARU Kaluđeroviću određen pritvor do 30 dana zbog opasnosti od ponavljanja i uticaja na svjedoke… (foto, video)

Osamnaestogodišnjem Božidaru Kaluđeroviću, koji su osumnjičen da je sa još četvoricom maloljetnika fizički napao dvojicu sportista Atletskog kluba Sarajevaodređen je pritvor do 30 dana. Kaluđeroviću je pritvor određen zbog opasnosti od ponavljanja i uticaja na svjedoke.

“Sudija za istragu ovog suda je rješenjem od 19.aprila, odredila pritvor osumnjičenom K.B. (rođenom 2004.godine) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo- nasilničko ponašanje iz člana 399 Krivičnog zakonika CG…

Pritvor je osumnjičenom određen po pritvorskom osnovu iz člana 448 stav 1 tačka 2 i 3 Zakonika o krivičnom postupku (opasnost od ponavljanja i uticaja na svjedoke) u najdužem trajanju od 30 dana, koji će se prema osumnjičenom računati od dana 16.04.2023.godine u 21,45 časova kao dana i časa lišenja slobode i po ovom rješenju ima trajati do 16.05.2023.godine u 21, 45 časova”, saopšteno je iz barskog suda.

Podsjetimo, BOŽIDAR Kaluđerović je jedan od petorice mladića koji su osumnjičeni da su  u subotu veče nanijeli tjelesne povrede dvojici sportista iz AK “Sarajevo“, koji su bili na pripremama u Baru.

Ostali maloljetnici osumnjičeni da su fizički napali dvojicu Sarajlija priznali su krivično djelo i izrazili kajanje i njima nije određeno zadržavanje.

Prema saznanjima Primorskog portala, maloljetnici iz Bara su istakli da povod napada nije na nacionalnoj osnovi. Naveli su da je incidentu prethodilo verbalno prepucavanje…

BOINUC VIDEO: U Baru pretučeni maloljetni sportisti iz Sarajeva…

IZVOR CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Recent Posts

TEMPERATURE VELIKOM U PADU: Narednih dana oblačno s kišom, evo gdje će kada i koliko padati, u subotu sunčano… (foto)

Danas će preovladavati pretežno oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim pljuskovima, koji ponegdje mogu biti…

2 minute ago

Dnevni horoskop za 16. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan uživa…

10 sati ago

GRAD BLOKIRALA POLICIJA: Novi detalji filmske pljačke u BiH- Razbojnici u 3 torbe odnijeli ukradena dva miliona maraka! (foto)

Nepoznati razbojnici napali su i opljačkali vlasnicu mjenjačnice iz Banja Luke od koje su prema…

11 sati ago

POSTAVLJA SE PITANJE- Hoće li Crna Gora glasati za Rezoluciju o Srebrenici? Amandmani nedovoljni prosrpskim partijama… (foto, video)

Iako je premijer Milojko Spajić 9. maja najavio podršku Crne Gore Rezoluciji Ujedinjenih nacija (UN) kojom se…

12 sati ago

TUGA I BOL NAD KRAJINOM: Obavljena dženaza mlade majke ADISE Salkić- ODLAZI NAŠA HRABRA LAVICA… (foto)

Smrt 36- godišnje Adise Salkić iz Bosanske Krupe, mlade majke dvoje djece i supruge, potresla…

22 sata ago

IZBOR TASTE ATLASA: Bosanska kafa se našla na listi najboljih bezalkoholnih pića na svijetu (foto, video)

Taste Atlas je objavio listu 100 najboljih bezalkoholnih pića, a na njoj se našla i…

22 sata ago

This website uses cookies.