IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Za napad na sportiste iz Sarajeva u Baru: BOŽIDARU Kaluđeroviću određen pritvor do 30 dana zbog opasnosti od ponavljanja i uticaja na svjedoke… (foto, video)

BOŽIDAR Kaluđerović je jedan od petorice HULIGANA koji su osumnjičeni da su  u subotu veče nanijeli tjelesne povrede dvojici sportista iz AK “Sarajevo“, koji su bili na pripremama u Baru…

BAR: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 19: IV- 2023, 14: 44… Za napad na sportiste iz Sarajeva u Baru: BOŽIDARU Kaluđeroviću određen pritvor do 30 dana zbog opasnosti od ponavljanja i uticaja na svjedoke… (foto, video)

Osamnaestogodišnjem Božidaru Kaluđeroviću, koji su osumnjičen da je sa još četvoricom maloljetnika fizički napao dvojicu sportista Atletskog kluba Sarajevaodređen je pritvor do 30 dana. Kaluđeroviću je pritvor određen zbog opasnosti od ponavljanja i uticaja na svjedoke.

“Sudija za istragu ovog suda je rješenjem od 19.aprila, odredila pritvor osumnjičenom K.B. (rođenom 2004.godine) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo- nasilničko ponašanje iz člana 399 Krivičnog zakonika CG…

Pritvor je osumnjičenom određen po pritvorskom osnovu iz člana 448 stav 1 tačka 2 i 3 Zakonika o krivičnom postupku (opasnost od ponavljanja i uticaja na svjedoke) u najdužem trajanju od 30 dana, koji će se prema osumnjičenom računati od dana 16.04.2023.godine u 21,45 časova kao dana i časa lišenja slobode i po ovom rješenju ima trajati do 16.05.2023.godine u 21, 45 časova”, saopšteno je iz barskog suda.

Čitaj još:   BITKA ZA BEOGRAD: „Aleksandar Vučić nije osvojio GLAVNI GRAD SRBIJE, mora da traži nove partnere…“ (foto, video)

Podsjetimo, BOŽIDAR Kaluđerović je jedan od petorice mladića koji su osumnjičeni da su  u subotu veče nanijeli tjelesne povrede dvojici sportista iz AK “Sarajevo“, koji su bili na pripremama u Baru.

Ostali maloljetnici osumnjičeni da su fizički napali dvojicu Sarajlija priznali su krivično djelo i izrazili kajanje i njima nije određeno zadržavanje.

Prema saznanjima Primorskog portala, maloljetnici iz Bara su istakli da povod napada nije na nacionalnoj osnovi. Naveli su da je incidentu prethodilo verbalno prepucavanje…

BOINUC VIDEO: U Baru pretučeni maloljetni sportisti iz Sarajeva…

IZVOR CdM.me

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   Otkud sankanje usred ljeta? Slika iz Crne Gore mnoge zbunila: Čovjek u šortsu “vozi” djecu na sankama– slika ljetnjih čarolija pravi je HIT na mrežama, nije montaža, a ovo je objašnjenje... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more