IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŽELJKO Obradović razočaran: Mentalna priprema će se svesti na JEDNU STVAR… (foto, video)

Trener Partizana, Željko Obradović, iznio je prve utiske nakon poraza od Real Madrida u četvrtoj utakmici četvrfinala Eurolige…

BEOGRAD: Svijet, Sport, vijesti, petak, 05: V- 2023, 00: 14… ŽELJKO Obradović razočara: Mentalna priprema će se svesti na JEDNU STVAR… (foto, video)

Crno- bijeli su izgubili nakon velike borbe i drame u beogradskoj “Areni”, a popularni Žoc je nekoliko trenutaka nakon završetka utakmice govorio o jednom od poslednjih napada na utakmici, kada je nakon nekoliko ofanzivnih skokova Real stigao do poena.

– Jedan skok, jedan koš Tavaresa. Nismo igrali pametno. Videćemo da li možemo da istreniramo i da se spremimo za petu utakmicu u Madridu – rekao je Obradović.

Usledila je potom konferencija za medije, gde je malo detaljnije iskusni stručnjak govorio o utakmici.

  • Imali smo 11 šuteva više, jedan manje za tri poena i isti broj slobodnih bacanja, znači da smo imali 10 poseda više, što znači da se ekipa borila. Nažalost, mašili smo otvorene šuteve i bili brzopleti u pojedinim šutevima. Moramo da igramo pametnije, analizirali smo i analiziraćemo. Ne radi se ovde o jednom igraču, već o celom timu.
Čitaj još:   LITAR ALKOHOLA, DVIJE KUTIJE CIGARETA: Carinska uprava Hrvatske upozorava, preko granice nije dozvoljeno unijeti... (foto)

Imao je šta da poruči navijačima.

  • Velika zahvalnost našim navijačima, neverovatna podrška, bili su svim srcem uz našu ekipu. Daćemo sve od sebe da pobedimo u Madridu.
  • Nakon dva uzastopna trijumfa, prednost na psihičkom planu prelazi na stranu Reala.
  • Mentalna priprema će se svesti na jednu stvar – da Real igra zonsku odbranu, a mi smo totalno sami. Sve ostalo radimo, borimo se, ali na kraju kad pogledate šut… s takvim procentima teško da ćemo da pobedimo. U Madridu bi trebalo da šutiramo mnogo bolje, a ako budemo bolje šutirali, mislim da imamo dobre šanse da pobedimo.

Jedan od segmenta igre koji je mogao da tok meča odvede na drugu stranu jesu slobodna bacanja.

  • Oni 19/17, mi 19/10. Sedam manje ubačenih i sedam poena razlike… Sećam se protiv Efesa u Istanbulu da smo šutirali 28/28, šta se sada desilo… to su isti igrači. I o tom segmentu vodimo računa, probaćemo da bolje šutiramo – zaključio je Obradović.

Odlučujući meč na programu je u sredu, u Madridu.

BONUS VIDEO: Obradović: Ishitreni Šutevi, Falio Taj Pas Više | SPORT KLUB KOŠARKA

Čitaj još:   BRAVO ROĐENI: Eliminisan Kolerejn- sad protiv grčkog velikana! (foto i video)

Kurir sport

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more