IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ROŽAJE- Medo Juković poveo nanu MERIMU na maturu: Odjekuju ovacije, a snimak obilazi svijet… (foto, video)

Nana, žena koja je poput majke, brani nas, štiti, kuha i ugađa, a ljubav koju daje, tokom celog života ne može da se mjeri ni sa čim. Upravo ovakvu jednu nanu ima i Juković Medo (18) iz Crne Gore, a kako za Telegraf.rs otkriva, morao je nekako da joj se oduži za sve.

Snimak mature Meda i njegove nane Merime (71), postao je viralan, ako se pitate zbog čega, evo odgovora. Medo je odlučio da svoju baku odvede na maturu, sjajno sređeni i na nivou zadatka, prošetali su crvenim tepihom dok su ljudi oko njih ostali bez teksta, a potom su krenule ovacije.

– Ideja da ona pođe je bila jedina ispravna, kako da vam kažem, ta žena je uvjek bila uz mene, radila je nemoguće i želio sam da joj se na neki način odužim. Odrastao sam uz nju, i ona je bila tu uvjek, kada je bilo lijepo, ali i kada nije – počinje Medo.

Čitaj još:   VIC DANA: Mujo nazavo drugara Aleksandra u Beograd, da mu ispriča vic o izborima u Srbiji… (foto)

– Reakcije su bile sjajne, svi su bili iznenađeni. Nisam ni slutio da ćemo postati glavna tema ona i ja, ali su reakcije stvarmo nevjerovatne – priča nam matirant Gimnazije “30. Septembar”.

Kako i sam naglašava, oni čine jedan tim koji fantastično funkcioniše, te su tako pripreme prošle veoma lako.

– Pripremali smo se dva dana pred maturu, ja sam bio u nekim obavezama, ali i ona te je tako sve ispalo kako treba. Uskladili smo sve da šetamo zajedno i ponosan sam na sebe i svoju nanu – priča nam mladi momak.

Medo i Merima su sudeći po viralnim snimcima na drštvenim mrežama postali pravi primjer ljubavi nane i unuka, a originalnosti im svakako nije manjkalo.

Budući matiranti, ako imate dilemu koga da povedete na maturu, “prepišite” od Meda.

BONUS VIDEO: ROŽAJE- Polumatura- OŠ “Mustafa Pećanin”

izvor: Telegraf.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more