BiH

VELIKA TUGA u Jajcu: Grad se oprašta od nastradalog Begana Majdanca, dženaza i ukop 5. juna na mezarju Stražba- Bulići… (foto, video)

Nakon stravične nesreće na magistralnom putu između Jajca i Donjeg Vakufa, rodbina, prijatelji i građani Jajca se opraštaju od poginulog Begana Majdanca (28).

JAJCE: BiH, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 04. VI. 2022… 17: 38… VELIKA TUGA u Jajcu: Grad se oprašta od nastradalog Begana Majdanca, dženaza i ukop 5. juna na mezarju Stražba- Bulići… (foto, video

Dženaza i ukop nastradalog bit će obavljeni sutra 5. juna na mezarju Stražba- Bulići.

Tragična saobraćajna nesreća na magistralnom putu M-16 između Jajca i Donjeg Vakufa potresla je Jajce u noći s petka na subotu, kada je jedna osoba izgubila život. Stradao je Began Mačak Majdanac, rođen 1995. godine iz Jajca, a iza njega su ostali porodica i prijatelji u dubokoj tuzi.

Nesreća se dogodila u naselju Barice, koje pripada opštini Donji Vakuf, oko 23 sata. U trenutku udesa, Mačak Majdanac je bio u automobilu sa svojom suprugom Azrom i maloljetnim sinom Demirom.

Pripadnici Policijske uprave Jajce odmah su intervenisali i obavili uviđaj na licu mjesta. Detalji o samoj nesreći će biti poznati naknadno, kada se završi istraga.

Nesreća se dogodila u naselju Barice, koje pripada opšini Donji Vakuf, oko 23 sata. U trenutku udesa, Began Mačak Majdanac je bio u automobilu sa svojom suprugom Azrom i maloljetnim sinom…

Pripadnici Policijske uprave Jajce obavili su uviđaj na licu mjesta.Na društvenim mrežama, prijatelji se opraštaju od Begana Mačka Majdanca, koji je živio u Bugojnu. Njegova smrt ostavlja prazninu u srcima onih koji su ga poznavali.

Gubitak jednog mladog života podsjeća nas na krhkost postojanja i važnost pažljivog ponašanja u saobraćaju. Pozivamo sve vozače da budu oprezni i odgovorni za volanom, jer jedna nepažnja može imati tragične posljedice.

Neka je našem Beganu Mačaku Majdancu vječni rahmet, a porodici želimo snagu da prevaziđe ovu tešku situaciju uz podršku svojih najbližih i zajednice koja ih okružuje.

izvor Hayat.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Dnevni horoskop za 15. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan zahvalan,…

7 minuta ago

MILAN Pipun Knežević, u Skupštini obratio se poslaniku DPS- a, NERMINU Abdiću: “Supruga je mislila da sam izazvao incident”; NERMIN Abdić: Dugujete mi ručak… (foto, video)

Danas je tokom skupštinskog zasijedanja u sali bilo i smijeha... PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti,…

51 minuta ago

Nevjerovatna statistika Sandžaklije IFETA- Ika ĐAKOVCA: Rame uz rame sa NATHOM i KANGOM… (foto, video)

U modernom fudbalu pogoci su rezervisani za napadače, od onih klasičinih centarfora, lažnih devetki do…

2 sata ago

U petoj najbogatijoj zemalji svijeta nakon 84 godine osnovana Komunistička partija… (foto)

“Krajnje je vrijeme za povratak revolucionarnog komunizma”, rekao je politički sekretar Dersu Heri, navodi se u…

5 sati ago

VELIKA TUGA: Na ahiret preselila NEDRETA majka pjevača MIRZE Selimovića, sutra dženaza- ”Odmori se najdraža moja”… (foto)

Neutješni Mirza Selimović tuguje za majkom Nedretom koja je jučer preminula u 57. godini života.…

8 sati ago

TAMARA Klikovac: Cilj DARIA Vraneša, da stavi Pljevlja pod suverenitet Srbije… (foto)

Povezivanje Republike Srbije s Jadranom, potezom Pljevlja- Nikšić- Boka i njegovim izuzimanjem, što jasno implicira…

12 sati ago

This website uses cookies.