IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOJKO SPAJIĆ PO PRVI PUT POKAZAO ĆERKICU: Kandidat za premijera Crne Gore uputio naslednici EMOTIVNE RIJEČI… (foto)

Milojko Spajić, lider pokreta Evropa sad i kandidat za premijera Crne Gore iznenadio je brojne pratioce na Tviteru objavom sa djevojčicom sa kojom je proslavio njen 2. rođendan…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 03. VI. 2022… 00: 58… MILOJKO SPAJIĆ PO PRVI PUT POKAZAO ĆERKICU: Kandidat za premijera Crne Gore uputio naslednici EMOTIVNE RIJEČI… (foto)

Milojko Spajić, je uz fotografiju s devojčicom, napisao:

“Sa tatom drugi rođendan! Hasta la Viktoria siempre”.

Milojko Spajić
foto: Tviter/Društvene mreže

Fotografija je odmah naišla na pregršt “lajkova” i pozitivnih komentara, a bilo je i onih koji su tvrdili da je Spajić dosad skrivao da ima ćerku, te pozdravili njegov potez da je konačno pokaže.

Već bio hit na mrežama zbog ljubavi

Da podsjetimo, Milojko Spajić, nekadašnji ministar finansija u vladi Zdravka Krivokapića, sa čijom se ćerkom tada zabavljao, ranije je postao hit na društvenim mrežama i to zbog- ljubavi!

Čitaj još:   MILOJKO Spajić: Šešeljeva knjiga biće zabranjena u Crnoj Gori... (foto)

On je, kako bi se opravdao da nije nacionalista, pred TV kamerama otkrio i svoj ljubavni život.

– Djevojka mi je bila Francuskinja, prije toga Indonežanka muslimanka, prije toga Japanka budistkinja, prije toga Kineskinja komunist. Ne mogu da zamislim kontekst u kojem bih ja mogao da se poistovetim sa bilo kakvim radikalnim nacionalističkim stavovima- rekao je MILOJKO Spajić, lider Pokreta Evropa sad.

Milojko Spajiću, koji je inače iz Pljevalja, politički protivnici su u nekoliko navrata zamjerali stavove u vezi sa SPC…

izvor Ekspreso.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more