IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Da bi spriječio ulazak SDP- a u parlament, VLADIMIR Leposavić povukao sve ustavne žalbe i prigovore DIK- u… (foto, video)

Na ovaj korak Leposavić se, po saznanjima RTNK, opredijelio kako bi se spriječio ulazak SDP- a u parlament s obzirom da toj partiji nedostaje svega 60 glasova…

PODGORICA: Crna Goia, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 09. VII. 2022… 17: 38… Da bi spriječio ulazak SDP- a u parlament, VLADIMIR Leposavić povukao sve ustavne žalbe i prigovore DIK- u… (foto, video)

Nosilac liste Pravda za sve dr Vladimir Leposavić povukao je sve ustavne žalbe i prigovore Državnoj izbornoj komisiji, potvrđeno je portalu RTV Nikšić.

To se prije svega odnosi na ponavljanje izbora na jednom biračkom mjestu u Kolašinu, ali i na prigovore vezane za Zetu i Podgoricu.

Na ovaj korak Leposavić se, po saznanjima RTNK, opredijelio kako bi se spriječio izborni inžinjering i ulazak SDP-a u parlament s obzirom da toj partiji nedostaje svega 60 glasova.

Čitaj još:   Vučić: ''Tači me ne voli, ni ja njega ne volim...''

Podsjećamo, na Cetinju na biračkom mjestu Lovćenski partizanski odred II, juče je ponovljeno glasanje nakon što je Ustavni sud usvojio žalbu Socijaldemokratske partije.

Prema nezvaničnim podacima CDT- a i CEMI-ja na jučerašnjem ponovljenom glasanju koalicija Zajedno osvojila je 51 glas, SDP 375, a Pokret Evropa sad 16 glasova. Koalicija Hrabro se broji osvojila je tri glasa, HGI dva, a Pravda za sve i pokret Preokret po jedan glas…

BONUS VIDEO: PARLAMENTARNI IZBORI – “Pravda za sve” – dr Vladimir Leposavić

izvor CdM.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more