Crna Hronika

HOROR- “AUTO GORIO, SA DJECOM ISKAKALI IZ KOLA U POKRETU!” Sprečena tragedija na auto- putu, vozači spasili porodicu iz Srbije… (foto)

Prava drama odigrala se kada su putnici spašavali živu glavu!

SOLUN: Svijet, Crna Hronika, vijesti, utorak, 01. VIII. 2022… 00: 15… “AUTO GORIO, SA DJECOM ISKAKALI IZ KOLA U POKRETU!” Sprečena tragedija na auto- putu, vozači spasili porodicu iz Srbije… (foto)

Auto u kom se nalazila srpska porodica zapalio se na grčkom auto- putu prilikom povratka sa ljetovanja, a ono što se poslije desilo pokazalo je da dobri ljudi i dalje postoje!

Prava drama odigrala se kada su putnici spašavali živu glavu!

Naime, Kristina se nalazila u automobilu sa suprugom i decom, kada je odjednom buknuo plamen, a u pravom momentu, drugi vozači koji su primetili da auto gori, odmah su reagovali i sa tri velika protivpožarna aparata ugasili plamen.

“Iskakali smo iz auta u pokretu, sve sa decom”

– Svi smo dobro. Iskakali smo iz auta u pokretu sa sve decom. Plamen je buknuo, da nisu priskočili u pomoć, eksplodirao bi auto. Profesionalni vozači su odmah reagovali, tri velike boce su bile potrebne da ga ugase. Ne mogu opisati tu brzinu i spretnost divnih ljudi, ne znam im ni imena – napisala je Kristina u jednom od komentara ispod objave na Fejsbuk stranici “Grčka info”.

GAŠENJE POŽARA FOTO: FACEBOOK

“Izgledalo je kao na filmu”

Kako je dalje objasnila, nije poznato šta je izazvalo plamen, ali suprug i ona pretpostavljaju da su instalacije prouzrokovale požar.

– Šteta je totalna, izgledalo kao na filmu – napisala je u sledećem komentaru ispod slike.

Zahvaljujući brzom reakcijom slučajnih prolaznika, izbegnuta je velika tragedija, a Kristina je odlučila na ovaj način da se zahvali dobrim ljudima iz Makedonije i Grčke koji su spasili njenu porodicu.

– Respect za drugare na autoputu, Makedonci i Grci se udružili da nam ugase auto koji se zapalio na povratku sa mora. Hvala do neba! – napisala je na Fejsbuk grupu “Grčka info”.

(Kurir.rs/ Blic)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Više letova na podgoričkom aerodromu preusmjereno, otkazano ili kasni… (foto, video)

Letovi preusmjereni za Dubrovnik, Tiranu, jedan avion vraćen za Beograd... PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti,…

3 sata ago

Ko su “branioci srpstva” bliski vlasti i SPC u Crnoj Gori? (foto, video)

“Noćni vukovi”, osnovani su u Crnoj Gori 2015, kao moto klub. Dio su velikog ruskog…

3 sata ago

DRAGAN Bursać OTKRIVA planove VOŽDA: “Ako MILE Dodik, uradi pogrešan korak, nestat će i RS. Zbog Rusa se plaši za svoju glavu”… (foto, video)

„Dodik se više ne smije igrati s Amerikom! Amerika ima pravne mehanizme za nestanak entiteta…

4 sata ago

UZDASI I JECAJI PREKRILI BOSNU: Klanjana dženaza i ukop porodilji Elviri- tek rođeni sin ELVIR, dobio je ime po majci… (foto)

TUGA VELIKA- Rođena je zdrava beba. Dva sata kasnije, usljed nastalih komplikacija, ljekari su porodilju…

5 sati ago

Dnevni horoskop za 27. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Predah za…

7 sati ago

“RUSKI TENK” u VELIKOJ PANICI BJEŽI od “UKRAJINSKOG DRONA”: Oklopnjak, nije imao šanse… (foto, video)

Tenk je prvo pogođen u stražnji dio, ali je nastavio voziti. Potom je pogođen još…

9 sati ago

This website uses cookies.