IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEZVANIČNO “UBICA UKOPAN U ČETVRTAK UJUTRO”: Monstrum Nermin Sulejmanović iz Gradačca sahranjen u tajnosti? (foto, video)

Pošto je naloženo vještačenje mobilnog telefona ubice što bi moglo otkriti s kojim sudijama i policajcima je razgovarao, ko je bio “krtica” u MUP TK…

GRADAČAC: BiH, Crna Hronika, vijesti, petak, 18. VIII. 2023… 00: 58… NEZVANIČNO “UBICA UKOPAN U ČETVRTAK UJUTRO”: Monstrum Nermin Sulejmanović iz Gradačca sahranjen u tajnosti? (foto, video)

Prema neslužbenim informacijama koje dolaze iz Tuzle, ubica Nermin Sulejmanović ukopan je u potpunoj tajnosti u blizini Gračanice. Ukopan je, prema nezvaničnim informacijama u četvrtak ujutro.

Ubica Nermin Sulejmanović

Prema neslužbenim informacijama koje dolaze iz Tuzle, ubica Nermin Sulejmanović ukopan je u potpunoj tajnosti u blizini Gračanice. Ukopan je, prema nezvaničnim informacijama u četvrtak ujutro.

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović ubio je nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović te oca i sina, državljane Republike Turske. Pored tri ubistva, teško je povrijedio vatrenim oružjem još dvije osobe te je počinio samoubistvo.

Prema informacijama do kojih je došao GP Maljevac, lokaciju je, što potvrđuje MUP TK i Tužilaštvo TK otkrila policijska službenica Dženana Selimanović, a isti je (Nermin S.) imao, prema navodima, ljubavnu vezu sa kćerkom službenika koji visoko kotira u MUP-u TK kojeg je ujedno i trenirao u fitnis centru, u ovom slučaju inspektor policije.

Čitaj još:   Drama u Sloveniji: IZBIO POŽAR u Rimskim Toplicama, više povrijeđenih... (foto)

Jutros je naloženo vještačenje mobilnog telefona ubice što bi moglo otkriti s kojim sudijama i policajcima je razgovarao, ko je bio “krtica” u MUP TK i otkrio adresu njegove nevječane supruge Nizame Hećimović koju je ubio, što je prenosio uživo na Instagram profilu.

BONUS VIDEO: MONSTRUM IZ GRADAČCA BIO DVOLIČNI SILEDŽIJA Igor iz Subotice je poznavao Nermina Sulejmanovića

izvor (SB)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   UŽIVO: Počela sjednica parlamenta CRNE GORE, data pauza, nema poslanika DPS- a, DRITANA Abazovića i FILIPA Adžića... (foto, video)