Crna Gora

CETINJE: Čast je bila s vam skupa držati stražu našoj djeci, i pokazati izdajniku ko su bili BELVEDERCI! (video)

Pogledajte atmosferu na Cetinju: Čast je bila s vam skupa držati stražu našoj djeci, i pokazati izdajniku ko su bili Belvederci!

Povodom dvije godine od brutalne akcije države prema golorukim građanima na Belvederu koji su protestovali zbog ustoličenja mitropolita crnogorsko- primorskog Crkve Srbije Joanikija na Cetinju, večeras je u Prijestonici organizovano poetsko muzičko veče “Iskra iz kamena – Belveder nije pao i neće nikada”.

Sekretarijat za kulturu Prijestonice i NVO Dukljanska vila organizovali su sjajnu noć u kojoj su, između ostalih, u predivnom ambijentu Ljetnje pozornice učestvovali poznati crnogorski interpretatori narodne muzike Jadranka Barjaktarović, Zdravko Đuranović, Marijana Martinović Marković i Balša Jovanović u društvu KUD- a “Njegoš” i brojnih pjesnika i recitatora.

“Čast je bila s vam skupa držati stražu našoj djeci, i pokazati izdajniku ko su bili Belvederci”, čulo se sa ljetnje pozornice.

Publici pod „Orlovim kršem” predstavili su se književnici, pjesnikinje i pjesnici: Balša Vulević, Momčilo Zeković, Sreten Vujović, Gordan Čampar, Goran Popović, Bojana Vušurović, Ina Đuranović, Svetlana Milić, Nataša Karadžić, Ana Pejović, Marija Krivokapić,  Aida Orahovac Kuč, umjetnici i recitatori.

Pogledajte dio atmosfere.

izvor: antenaM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

ALEKSANDRA Vuković Kuč: JELENA Nedović da se IZVINI-PES-u više ne vjerujemo ni u šta što kažu

Aleksandra Vuković Kuč (DPS) pozvala je poslanicu Evrope sad Jelenu da se izvini javnosti, Sjedinjenim…

1 minuta ago

KENANA Strujić- Harbić ispravila MOMČILA Lekovića: Krštenicu ne mora da ima najmanje petina građana Crne Gore… (foto, video)

Poslanica Bošnjačke stranke Kenana Strujić- Harbić reagovala je mreži X na izjavu poslanika Demokrata Momčilo…

1 sat ago

SANEL Kajan- “UPOZORAVA na HRVATSKI BARBARIZAM”: Bošnjaci u Mostaru u opasnosti, ostavili pogrebne vijence, svijeće i smrtovnice na kojima su ožalošćene “BALIJE”… (foto, video)

Zastupnik Demokratske fronte u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH Sanel Kajan objavio je na društvenim mrežama uznemirujuće fotografije…

1 sat ago

“POSTUPAK ZA NEVJEROVATI”: Za gašenje TV programa Federalna.ba, “BHRT uživa i nesebičnu podršku pojedinaca iz aktuelne vladajuće strukture”… (foto, video)

Ono što nije uspjelo ni najvećem zlu institucionalnom ili pojedinačnom od devedesetih godina pa do…

4 sata ago

VIC DANA: Hercegovka se udala za Bosanca, pa nazvala majku da joj se požali… (foto)

Nasmijte se uz naš odabir vica dana! MOTAR: Regija, Zanimljivosti, srijeda, 08, 05. 2024…17: 42……

13 sati ago

This website uses cookies.