IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Zirojević: Zamislite Vladu CRNE GORE iz koje premijer i dva ministra dolaze u stan da gledaju RUPU… (foto)

Meni se sve čini da su ovi ‘momci’ previše gledali CSI Miami pa su riješili da, pred sami odlazak sa funkcija, naprave još jedan cirkus, kazao je portparol Socijaldemokrata i poslanik u Skupštini Nikola Zirojević, komentarišući to što je premjer u tehničkom mandatu Dritan Abazović danas zajedno sa ministrima pravde i unutrašnjih poslova Markom Kovačem i Filipom Adžićem, kao i čelnicima policije, posjetio stan iz kog je probijen tunel do Višeg suda.

“Zamislite vi tu Vladu iz koje premijer i i ministri unutrašnjih poslova i pravde dolaze u stan da gledaju rupu. Ne znam po kom osnovu su se ova 3 musketara pojavila u stanu preko puta Višeg suda, koji bi inače trebao da je zapečaćen zbog istrage, ali činjenica da veličina rupe, makar što se odraslih tiče, jedino odgovara Abazovićevoj veličini, ako to tako možemo nazvati, budi sumnje…

Čitaj još:   U novu Skupštinu Srbije 13 predstavnika manjina: Muftijin amanet tri, SDA Sandžaka dva poslanika... (foto, video)

Umjesto što funkciju koriste za realizaciju sopstvenih kompleksa kako bi se osjetili bitnim, odlazećem premijeru i ministrima sugerišem da nadležne ostave da rade svoj posao, a ako im se igra detektiva, spreman sam da im za to nabavim adekvatnu igricu za Playstation ili Xbox”, naveo je Zirojević na Iksu.

izvor: Standard.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   NIKOLA Zirojević: Ministarka Odbrane Olivera INJAC OPET IDE NA SJEDNICU NATO- a, da kaže da smo mala država i da nema pojma ni o čemu...
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more