IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VIŠE OSOBA POGINULO I POVRIJEĐENO: Saobraćajna nesreća na putu Cetinje- Budva… (foto, video)

Saobraćajna nesreća na Obzovici. Prvi podaci policije ukazuju da je u autobusu bilo između 30 i 35 putnika, kao i da u autobusu nije bilo djece .Na Obzovici autobus sletio sa puta, tri osobe poginule, više povrijeđenih…

CETINJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, utorak, 19. IX. 2023… 12: 58… VIŠE OSOBA POGINULO I POVRIJEĐENO: Saobraćajna nesreća na putu Cetinje- Budva… (foto, video)

Saobraćajna nezgoda na putu Cetinje – Budva… došlo je do slijetanja autobusa na pravcu između Obzovice i Brajića. Prvi podaci policije ukazuju da je u autobusu bilo između 30 i 35 putnika, kao i da u autobusu nije bilo djece.

Foto: RTV Cetinje

Tri osobe su stradale na licu mjesta u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na putu Cetinje – Budva, u mjestu Obzovica.

BONUS VIDEO: Udes Obzovica- povrijeđene dovode u KCCG

Čitaj još:   BERLIN- zgroženi Dodikovim skupom u Banjoj Luci: "IZ MILIĆA KRENULA JE SVITA, DA SRUŠI Kristiana ŠMITA..." (foto, video)

Kako je saopšteno, došlo je do slijetanja autobusa, a u toku je izvlačenje povrijeđenih iz vozila.

Iz Uprave policije su na društvenoj mreži Iks (X) naveli da je autobus koji je sletio s puta u vlasništvu kompanije “Papović”.

Foto: CG patrola

”Sve raspoložive jedinice Uprave policije su na terenu, kao i službe Hitne medicinske pomoći i Direktorata za vanredne situacije”, istakli su iz Uprave policije.

Saobraćaj je do daljnjeg zatvoren na magistralnom pravcu Cetinje – Budva.

Autobus firme “Papović” trebalo je da prevozi putnike na relaciji Nikšić– Podgorica– Cetinje– Budva– Kotor.

izvor analitika.me
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more