Crna Gora

BRANISLAV Bane Nenezić, poručio DRITANU Abazoviću: Odgovorni ste što su Bar i Crna Gora po prvi put ostali bez direktne linije sa Italijom… (foto, video)

Vaša je odgovornost, kao i Odbora direktora koje ste Vi i Vaša vlada delegirali što su Bar i Crna Gora prvi put poslije 63 godine ostali bez direktne linije sa Italijom, poručio je poslanik SD-a i predsjednik SO Bar Branislav Bane Nenezić komentarišući navode premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića, iznesene u emisiji Okvir.

„I to nema veze sa “Francescom” koja je Vaš lični interes! A i kako je mogla dovesti 92 “Talijana” ako je kupovina iste planirana za kraj septembra mjeseca? I nismo “skočili” samo zbog starosti jer tehnički ne odgovara Gat-u V na koji se treba vezati”, kazao je Nenezić.

On je istakao da kupovina ovog plovila ima i drugu negativnu stranu.

„Nego i sama “kupovina” ima drugu stranu medalje…465000 akcija manjinskih akcionara, 1200000 eura koje ce sjutra opet placati građani Crne Gore, “stara” zgrada “Prekookenaske plovidbe” Bar, u samom centru grada i 92000 “Talijana” u Bar ne bi ni došlo, ali i nije razlog za to “Francesca”, već nesposobnost ljudi koje je direktno preporučio Abazović”, naveo je Nenezić.

Na kraju Nenezić je poručio Abazoviću: “Francesca” je čak i od Vas starija, ali ćete prije Vi u “penziju” nego ona u staro gvožđe.

izvor: aktuelno.me

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Ivan VUKOVIĆ odgovorio četničkom VOJVODI Andriji MANDIĆU: “Fašista je svako za koga su Karadžić i Mladić heroji”… (foto, video)

U parlamentu je održan premijerski sat u okviru koga je premijer Milojko Spajić odgovarao na…

2 sata ago

JAKOV Milatović i DRITAN Abazović najviše u oblacima i na nebesima: Ko je, koliko i gdje putovao Vladinim avionom prošle godine… (foto, video)

Danijela Đurović letjela devet puta, Milo Đukanović četiri, Andrija Mandić tri... MANS pozdravio odluku Vlade…

12 sati ago

Aleksandar ŠAPIĆ- Bahat i AROGANTAN: Razbio sugđaninu telefon, razgovor bio sve vrijeme na ivici fizičkog obračuna… (foto, video)

ALEKSANDAR Šapić se pojavio na konferenciji za novinare na kojoj je trebalo da govori o…

12 sati ago

Albanca izrešetali u glavu i grudi dok je pio kafu: Ubistvo šokiralo Evropu, iza svega se krije…? (foto, video)

Državljanin Albanije Agustin Kaza (44) upucan je u Belgiji dok je u kafiću sedio i…

13 sati ago

Dnevni horoskop za 11. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan radoznao,…

13 sati ago

Težak poraz “lavova”: KO SE OVOME NADAO- Italija se poigravala sa Crnom Gorom, revanš čekamo uz minus od čak šest razlike… (foto, video)

S ovakvom igrom Svjetsko prvenstvo nije realnost: „Lavovi” na minus šest u Italiji... KONVESANO: Svijet,…

14 sati ago

This website uses cookies.