IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IZET Ćorović: Vijest o navodnom sastanku Ibrahimovića, Spajića i Abazovića još jedan u nizu medijskih spinova… (foto)

Vijest o navodnom sastanku lidera BS- a, PES- a i URA- e, Ervina Ibrahimovića, Milojka Spajića i Dritana Abazovića, još jedan je u nizu medijskih spinova, kazao je šef kabineta predsjednika BS- a Izet Ćorović.

Kako je naveo, to je još jedan u nizu medijskih spinova kreiranih u stranačkim spin- kabinetima, kakvih je u zadnjih stotinjak dana kreirano na stotine, sa ciljem da se Bošnjačka stranka okarakteriše kao kočničar formiranja proevropske vlade. Besramna laž i konstrukcija koja u ovom trenutku odgovara mnogim političkim partijama u Crnoj Gori.

“Istine radi, niti je bilo poziva za jučerašnji sastanak niti se ovim spinom mogu zavarati međunarodna i domaća javnost i naši partneri u svijetu”, kazao je Ćorović.

On je istakao da je svima jasno, da brojke za sastavljanje proevropske vlade postoje, a hoće li se ona sastaviti apsolutno ne zavisi od Bošnjačke stranke.

Čitaj još:   VITAMINI SU KLJUČ NAŠEG ZDRAVLJA: "Bezazleni" simptomi ukazuju da ste ugroženi... (foto i video)

“Što se Bošnjačke stranke (i bošnjačkog naroda) tiče mi smo pioniri borbe za nezavisnu, evropsku, građansku i sekularnu Crnu Goru, kao društvo jednakih šansi i jedini uspješan okvir za prosperitetnu multietničku i multivjersku državu kakva Crna Gora jeste”, rekao je Ćorović.

On je poručio da borba za takvu Crnu Goru nikada ne prestaje, kao što nikada ne prestaje ni borba protiv fašizma, nacionalizma, rasizma..

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more