BiH

RAMO ISAK PORUČIO MILU DODIKU: “Ne bojimo te se, niko si i ništa, ALEKSANDAR Vučić pustće te niz vodu”… (foto, video)

Ministar RAMO Isak poručio je Dodiku da ga se niko u Bosni i Hercegovini ne boji i da on nije u stanju samostalno biti ni na crnoj listi, a kamo li govoriti o samostalnosti bh. entiteta RS…

SARAJEVO- BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, vijesti, subota, 21. 10. 2023… 18: 09… RAMO ISAK PORUČIO MILU DODIKU: “Ne bojimo te se, niko si i ništa, ALEKSANDAR Vučić pustće te niz vodu”… (foto, video)

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak oglasio se u povodu posljednjih izjava predsjednika bh. entiteta RS Milorada Dodika.

Ministar RAMO Isak poručio je Dodiku da ga se niko u Bosni i Hercegovini ne boji i da on nije u stanju samostalno biti ni na crnoj listi, a kamo li govoriti o samostalnosti bh. entiteta RS.

Neprijateljstvo prema građanima bosanskohercegovačkog entiteta RS ne pokazuju Sjedinjene Američke Države, koje su dokazani prijatelj svih građana Bosne i Hercegovine, već predsjednik SNSD- a Milorad Dodik.

Upravo je on osoba koja svojim političkim djelovanjem nanosi najveći štetu srpskom narodu u Bosni i Hercegovini. Milorade, nisu krive Sjedinjene Američke Države za male plate, bijedu, zaduženost, loš ekonomski standard, kriminal i korupciju u bh. entitetu RS– kriv si lično ti.

MILORADE Mile DODIKA Ti si najveća omča oko vrata srpskog naroda…

Ti nisi u stanju samostalno biti ni na crnoj listi, a kamo li pričati o tome da je samostalnost bh. entiteta RS realna alternativa. Ne znam ko to savjetuje, ali ko god da to radi, laže te. Dozovi se, pogledaj istini u oči. A istina je da je tvoja „realna alternativa“ zatvor.

Možda si ohrabren što te predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić jučer tješio uz hamburger i pomfrit na željezničkoj stanici u Beogradu, ali to ne znači ništa. I on će te pustiti niz vodu kada vidi da je došlo 5 do 12 i da je prošlo mračno vrijeme u kojem si donosio odluke.

Milorade, niko si i ništa. Ti Bosnu i Hercegovinu ne možeš razvaliti. Ne bojimo te se. Ti samo imaš kapacitet da još više otežaš život srpskom narodu u Bosni i Hercegovini, a Republici Srbiji da naneseš štete na vanjskopolitičkom planu. Bosna i Hercegovina je bila i ostati će suverena i nezavisna država s međunarodno priznatim granicama.

Nadam se da su udobne stolice u sudnici Suda Bosne i Hercegovine. Za mene si relevantan da daješ sud o tome”, navodi se u reakciji ministra RAMA Isaka.

BONUS VIDEO: Dodik izvodi masu na tzv. entitetsku liniju, Ramo Isak poručio da država to neće dopustiti

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Dnevni horoskop za 10. maj 202. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan nervozan,…

8 sati ago

JESU LI NA BHRT- u UOPŠTE SVJESNI ŠTA SU NAPRAVILI: NAKON ODLUKE SUDA FTV ponovo počela emitovati program… (foto, video)

BELMIN Karamehmedović potpisao odluku, pušten program... SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 08, 05. 2024… 20:…

9 sati ago

JOŠ JEDNO JEZIVO UBISTVO: Muž ubio suprugu u Gradačcu, zatim počinio samoubistvo u Srebreniku?! (foto)

Danas je u Gradačcu pronađeno beživotno tijelo jedne ženske osobe za koju se vjeruje da…

9 sati ago

UŽAS u Srbiji: UČENIK PRETUKAO PROFESORA- Izbacio ga sa časa, ovaj mu razbio nos… (foto)

Bivši učenik Tehničke škole "9.maj" iz Bačke Palanke (Srbija), B.M., fizički je danas napao profesora…

9 sati ago

This website uses cookies.