Crna Hronika

UŽAS U BERLINU I POTVRDA POLICIJE: Djevojčica pretučena u školi zbog ogrlice, na kojoj je pisalo “Allah”- napali je u toaletu i udarali nogom… (foto)

U predgrađu Berlina Wilhelmstadtu, 15- godišnja djevojčica pretučena je u školskom WC- u zbog ogrlice s arapskim slovima na kojoj je pisalo “Allah”…

BERLIN: Svijet, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 27. 11. 2023… 00: 39… UŽAS U BERLINU I POTVRDA POLICIJE: Djevojčica pretučena u školi zbog ogrlice, na kojoj je pisalo “Allah”- napali je u toaletu i udarali nogom… (foto, video)

Tinejdžerka pretučena u Berlinu zbog ogrlice na kojoj piše “Allah”

Berliner zeitung javlja da se incident dogodio u petak u školi te da je djevojčicu napalo najmanje pet učenika iz istog razreda.

Policija je potvrdila da su napadači otrgnuli ogrlicu s vrata djevojčice te da je potom pretučena. Nastavnica je primijetila šta se dešava i pružila je učenici prvu pompć dok nije došla hitna ppomoć i odvela je u bolnicu.

Istraga u ovom slučaju još traje…

izvor agencije

admin

Recent Posts

In memoriam: Za Našeg komorata posljednje rudarsko ‘Sretno!’- Poznat termin dženaze rudara Asima Šehanovića… (foto, video)

Tragično stradalom rudaru Asimu Šehanoviću u petak, 10. maja bit će klanjana dženaza i obavljen…

1 sat ago

GRMI, PUŠE, PADA…: Danas oblačno s kišom, vrijeme koje se očekuje u nekoliko narednih dana biće… (foto)

Danas, u regionu Jugoistoka Evrope i na Balkanu pretežno oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim…

3 sata ago

Dnevni horoskop za 10. maj 202. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan nervozan,…

13 sati ago

This website uses cookies.