IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠEN NAPADAČ IZ SKADARLIJE: Pokušao da ubije Dalibora K. iz Crne Gore- ILEGALNO je želio da pobjegne u HRVATSKU! (foto)

Dalibor K. (43) iz Crne Gore radio je kao radnik obezbjeđenja u kafani u Skadarliji , gdje ga je mladić upucao u stomak i ruku.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije PU za grad Beograd, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili su Gojka Đerkovića (31), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Gojko Đerković se sumnjiči da je 3. decembra, u jednom ugostiteljskom objektu u Skadarskoj ulici u Beogradu, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u četrdesettrogodišnjeg muškarca i nanio mu teške teljesne povrede opasne po život. 

Policija je osumnjičenog uhapsila prilikom ilegalnog prelaska državne granice između Srbije i Hrvatske. 

Kako saznaje portal Republika.rs, Đerkoviću je u izvršenju krivičnog djela pomagao Strahinja Miljković (29).

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu. 

Dalibor K. (43) iz Crne Gore koji je radio kao radnik obezbjeđenja u kafani u Skadarliji , gdje ga je Đerković upucao u stomak i ruku, nalazi se u stabilnom stanju u Urgentnom centru, saznaje.

Čitaj još:   SNIJEG napravio haos na BOSFORU: Otkazani letovi sa Aerodroma Istanbul i Sabiha Gökçen… (foto, video)

– Njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Krajem nedjelje ga očekuje ortopedska operacija – navodi sagovornik.

Podsjećamo, napadu je prethodila svađa oko muzike.

Napadača su kamere unutra lokala snimile, a u međuvremenu su saslušani svjedoci.

– On je sjedeo sa još nekoliko muškaraca za stolom. Bili su najglasniji u kafani, bahati, “maltretirali” su muziku, konobare, ponašali su se kao da su gazde. Tražili su da im se donese još jedna tura i vikali su na muzičare, htjeli su da naruče pjesmu iako je rečeno da se restoran zatvara. Konobar im je doneo račun, a taj koji je pucao je tada podivljao što mu ovaj nije donio piće, mlatio je računom i vikao da neće da plati. Momci iz obezbjeđenja su mu prišli da ga smire, a ovaj je tada izvukao pištolj i pucao – navodi sagovornik.

izvor: republika.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more