IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SDP Budva: Transparent postavljen u BUDVI oslikava politički i društveni sumrak u CRNOJ GORI… (foto)

Povodom transparenta sa porukom “Kad se vojska na Kosovo vrati“, koji je postavljen na ulazu u Budvu, oglasio se OO SDP Budva…

BUDVA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 15. 12. 2023… 00: 39… SDP Budva: Transparent postavljen u BUDVI oslikava politički i društveni sumrak u CRNOJ GORI… (foto)

OO SDP Budva, u saopštenju navodi: 

“Oslikavanje javnih površina tuđim zastavama,  pozivanje na rat zarad drugih  država,  veličanje ratnih zločinaca su samo neki od poslova za koje su zaduženi “profesionalni Srbi” u Crnoj Gori!  30 godina su se ti pojedinci bogatili na račun “ugroženosti Srba”.  Ali su zaboravili da se zemlja i teritorija ne brani kačenjem transparenata na pristojnoj udaljenosti i u drugoj zemlji,  krečenjem kontejnera i takmičenjem ko je veći patriota

Zaboravili su da je njihov “vrhovni komandant” Aleks Vučić, sa Kosova osim vojske,  svojevoljno povukao i pravosuđe i policiju,  i da nije Crna Gora i Budva mjesto gdje se pokazuje hrabrost i odlučnost u unaprijed izgubljenoj borbi! 

Čitaj još:   VIC DANA Greška u koracima...

Izgleda da je to jedino što znaju,  da veličaju i brane tuđe,  jer su dokazali da ono što je njihovo,  niti vole niti poštuju! Poručujemo im da rat ne prizivaju iz Crne Gore, a vojskama ne prijete sa naše zemlje,  jer Crna Gora nikad nije prijetila nikome,  osim okupatorima! 

Pozivamo nadležne službe da sto prije uklone transparente koji pozivaju na rat,  uz simbole druge države,  kao i da otkriju junake koji “ratuju i oslobađaju” zastavama uljanim bojama i temperama,  kako bi spriječili dalje ponižavanje nase zemlje”; zaključuju u saopštenju.

IZVOR Standard.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more