IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK U SRBIJI: Snimljena brutalna likvidacija muškarca pred porodičnom kućom… (foto, video)

Prema riječima susjeda, Šuša je nedavno izašao iz zatvora, nakon što je osuđen na 11 godina zbog pokušaja ubistva.

Sigurnosne kamere na porodičnoj kući u Zemunu u subotu ujutro snimile su brutalnu likvidaciju Milana Šuše, 39-godišnjaka koji je otprije poznat srbijanskoj policiji jer je zbog umiješanosti u ubistvo bio osuđen na 11 godina zatvora, a bacio je i bombu na zgradu RTV Pink.

Šuša je upucan dok je zatvarao vrata svog dvorišta. Prethodno je automobilom izašao na cestu, a nekoliko trenutaka kasnije, ubica mu je pritrčao i ispalio prvi hitac. Šuša je pao na zemlju nakon čega je u njega ispaljen i drugi hitac.

Kako se vidi na snimci, ubojica je nosio na sebi bež jaknu, naočale za sunce i medicinsku masku. Nakon zločina napadači su pobjegli s mjesta događaja. Uznemirujuću snimku objavio je Blic, a možete je pogledati OVDJE.

Kako se neslužbeno doznaje, Šuša je bio u sukobu s mnogo ljudi, a istraga policije ide u više pravaca.

“Policija ga je zatekla kako leži na pločniku s prostrijelnim ranama. Hitna pomoć je konstatirala smrt. U toku je policijska akcija Vihor 3”, rekao je izvor Blica.

Čitaj još:   DRAGAN BURSAĆ: Spomenik Amfilohiju, sraman spomenik zlu srpskog sveta! (foto, video)

Prema riječima susjeda, Šuša je nedavno izašao iz zatvora, nakon što je osuđen na 11 godina zbog pokušaja ubistva.

“Uvijek je bio sklоn problemima i nasilju, stalno je bio po zatvorima. Iza sebe je ostavio dva maloljetna djeteta, sina i kćerku. Svi smo duboko uznemireni zbog ovog događaja u našoj ulici”, naveli su.

Ubijeni muškarac prije deset godina bio je umiješan u ubistvo Nikole Serdara, čije je tijelo u fazi raspadanja pronađeno u Lipovačkoj šumi u Beogradu.

Stravičan zločin dogodio se kad su se sukobila trojica mladića: Milan Četnik, Nikola Serdar i Milan Šuša. Dogodila se pucnjava, rezultirajući smrću Serdara, dok je Četnik bio ranjen. Nakon što je prebačen u bolnicu, Četnik je identificirao napadača, a tri mjeseca kasnije pronađeno je Serdarovo tijelo. Šuša je za pokušaj ubistva osuđen na 11 godina zatvora.

Također, Šuša je 2009. godine s Goranom Petrovićem (36) bacio bombu na zgradu RTV Pink na Dedinju. Nekoliko dana nakon incidenta, dvojac je uhapšen u stanu u Nišu.

Čitaj još:   RIJEKE PO ULICAMA: Oblaci se formiraju na sat vremena i prave HAOS, naredni dani kritični... (foto i video)

izvor: SB

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more