Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 11. mart 2024. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan nervozan, Bik umoran, Blizanci jaki, Rak puno radi, Lavu dan za ljubav, Djevica sputana, Vaga vitalna, Škorpija nema tegobe, Strijelac rasejan, Jarac sluša svoj unutrašnji glas, Vodolija dominira, a Ribe moraju veruju u sebe.

Ovo je dnevni horoskop za 11. mart 2024. godine...

Ovan
POSAO: Puni ste samopouzdanja, a akcenat je na društvenim okupljanjima i važnim poslovnim sastancima.
LJUBAV: Divno raspoloženje obilježiće ovaj dan i na ljubavnom planu. Pred vama je veoma romantično veče i izlazak s partnerom i mnogo lijepog druženja s prijateljima.
ZDRAVLJE: Izbacite gazirana pića.

Bik
POSAO: Poseban uspjeh očekuje one Bikove koji se bave finansijama, naročito ako se bavite inostranim poslovima.
LJUBAV: Dobro se slažete s partnerom i uživate u toplini kakvu pruža lijepa porodična atmosfera. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju interesantnu osobu na poslu.
ZDRAVLJE: Više se krećite.

Blizanci
POSAO: Vaše komunikativne vještine doći će do izražaja, pa ćete poseban uspjeh postići ako budete u ulozi glavnog pregovarača.
LJUBAV: Planirate zajednički odmor s partnerom. Pred vama je jedan veoma uzbudljiv i lijep period koji ćete podijeliti s voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Hronično ste umorni.

Rak
POSAO: Danas ćete jasno sagledati svoju poslovnu situaciju i definisati šta je to što zaista želite. Budući da inače važite za jedan vizionarski i maštovit znak, danas vam se može javiti vizija kako da ostvarite vaš dugoročni cilj.
LJUBAV: Vrlo ste raspoloženi za ljubav i nježnost. Harmoničan period s partnerom, prepun ljubavne idile.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Lav
POSAO: Danas ćete biti u centru pažnje na poslu, pojavićete se u ulozi lidera koji donosi veoma krupne odluke od presudnog značaja za budućnost vašeg poslovanja.
LJUBAV: Slijedite glas svoje intuicije, jer će vam taj glas dati najbolji putokaz ka uspjehu. Pred vama je uzbudljiva i strastvena ljubavna avantura.
ZDRAVLJE: Visok pritisak.

Djevica
POSAO: Nezaposlene Djevice mogu da dobiju fantastičnu poslovnu ponudu. Djevice koje imaju privatan biznis očekuje veliki finansijski dobitak.
LJUBAV: Ovaj dan može da vam donese poznanstvo sa jednom veoma zanimljivom, ali pomalo čudnom osobom.
ZDRAVLJE: Boravite više na otvorenom, na vazduhu.

Vaga
POSAO: Danas će vam mnoge stvari lakše ići od ruke, pa vas očekuje završetak veoma važnog dijela posla. Konačno ćete moći da odahnete, jer ćete uspjeti da ispunite krajnji rok.
LJUBAV: Dan ispunjen atmosferom uzbudljive avanture. Poslovni i ljubavni plan se prepliću u ovom periodu, pa postoji mogućnost da se zbližite sa nekom osobom koju poznajete preko posla.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Škorpija
POSAO: Ukoliko riješavate pitanje promjene sjedišta firme ili imate u planu kupoprodaju neke nekretnine, ovaj dan može da vam donese veliki uspjeh.
LJUBAV: Škorpije se danas mogu naći u velikom iskušenju da se upuste u tajnu vezu. Pred vama je veoma uzbudljiva i strastvena ljubavna avantura.
ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

Strijelac
POSAO: Nestabilna situacija na poslu zahtijevaće dodatna prilagođavanja. Najbolje bi bilo da primijenite rezervni plan.
LJUBAV: Romantičan sastanak obilježiće ovaj dan. Slobodne Strijelčeve očekuje izlazak sa jednom pomalo nepredvidivom osobom, pa su moguća neka iznenađenja, ali je riječ o prijatnim i lijepim zbivanjima.
ZDRAVLJE: Osjetljivost grla.

Jarac
POSAO: Budite jasni prilikom komunikacije na poslu, jer postoji mogućnost nesporazuma sa poslovnim saradnicima.
Ljubav: Preuzimate previše odgovornosti na sebe, a to se preliva i na vaš ljubavni plan. Ponekad se zaboravite i ne uživate u životu koliko bi trebalo, zato se opustite i prepustite čulima.
Zdravlje: Više se odmarajte.

Vodolija
POSAO: Nova poslovna ponuda može obilježiti ovaj dan. Moguća je dilema, jer vam neće odgovarati baš sve okolnosti i uslovi rada. Situacija zahtijeva kompromisno riješenje.
LJUBAV: Vodolije koje su u braku prolaze kroz period jednog porodičnog zemljotresa.
ZDRAVLJE: Očekuju vas velike promjene. Glavobolja.

Ribe
POSAO: Poslovno putovanje može obilježiti ovaj dan. Očekuje vas finansijski uspjeh, posebno ako se bavite bankarstvom ili radite na berzi.
LJUBAV: Atmosfera ovog dana protiče u znaku obnavljanja komunikacije sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti, a do kojeg može doći čak i kroz slučajan susret.
ZDRAVLJE: Osjetljivost stomaka

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

DRAGAN Bursać OTKRIVA planove VOŽDA iz Beograda: “Ako MILE Dodik, uradi pogrešan korak, nestat će i RS. Zbog Rusa se plaši za svoju glavu”… (foto, video)

„Dodik se više ne smije igrati s Amerikom! Amerika ima pravne mehanizme za nestanak entiteta…

3 minute ago

UZDASI I JECAJI PREKRILI BOSNU: Klanjana dženaza i ukop porodilji Elviri- tek rođeni sin ELVIR, dobio je ime po majci… (foto)

TUGA VELIKA- Rođena je zdrava beba. Dva sata kasnije, usljed nastalih komplikacija, ljekari su porodilju…

43 minute ago

Dnevni horoskop za 27. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Predah za…

3 sata ago

“RUSKI TENK” u VELIKOJ PANICI BJEŽI od “UKRAJINSKOG DRONA”: Oklopnjak, nije imao šanse… (foto, video)

Tenk je prvo pogođen u stražnji dio, ali je nastavio voziti. Potom je pogođen još…

5 sati ago

ANDRIJA Mandić: Trobojka i srpski jezik će biti vraćeni na mjesto koje im pripada, SPC neće morati da strahuje da će im neko oteti svetinje… (foto)

Nažalost, uprkos brojnim apelima Vladi Crne Gore kako nas kao političkih predstavnika, tako i najvećih…

13 sati ago

This website uses cookies.