Crna Hronika

BLISKI ISTOK GORI- IRAN POČEO NAPAD NA IZRAEL: Lansirano nekoliko desetina dronova kamikaza!… (foto, video)

OVAKO SE OTVARAJU VRATA PAKLA: Jeziva simulacija otkrila kako bi KORAK PO KORAK tekao apokaliptični sukob Irana i Izraela…

TEHERAN: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 14, 04. 2024…00: 02… BLISKI ISTOK GORI- IRAN POČEO NAPAD NA IZRAEL: Lansirano nekoliko desetina dronova kamikaza!… (foto, video)

Iran je lansiranjem desetina dronova pokrenuo napad na Izrael, a procjenjuje se da će im biti potrebno nekoliko sati da pređu udaljenost i stignu do meta…

Uznemirujuća simulacija rata otkriva da bi apokaliptična bitka između Irana i Izraela brzo prerasla u nuklearni sukob i verovatno izazvala treći svetski rat!

Zastrašujuća ratna igra, koju su osmislili vojni i bezbednosni stručnjaci, predviđa scenario korak po korak, a sve bi počelo konvencionalnim raketnim udarima koji bi samo izazvali dodatni bes u obe zemlje.

KONVENCIONALNI RAT

Simulacija rata predviđa da Izrael i Iran na početku ciljaju samo ključne vojne ciljeve. Iran počinje da pričvršćuje nuklearne bojeve glave na svoje moćne rakete i to navodi Izrael da lansira američke rakete dugog dometa na iranska nuklearna i raketna mesta.

Iranski saveznici zatim pokreću talas razornih udara na Izrael koji odgovara napadom na proksi žarišta. Teheran potom gađa izraelske nuklearne i vladine odbrambene centre u glavnom gradu Tel Avivu i momentalno se povlači iz Ugovora o neširenju nuklearnog oružja. Time označava prelazak sa konvencionalnog na nuklearni rat.

NUKLEARNI PAKAO

Izrael traži pomoć od SAD koje, međutim, ne odobravaju zajednički napad na Iran i poručuju jevrejskoj državi da odustane od borbi iz straha od nuklearne eskalacije.

Izraelski premijer odlučuje da je nuklearno oružje jedina opcija i baca atomsku bombu u udaljenom dijelu Irana. Izrael takođe pokreće sajber napade šaljući Iranu poruku da se povuče. Teheran, međutim odbija da se povinuje volji Izraela. Umjesto toga SAD se nameću kako bi pozvale Izrael da odstupi.


(Kurir.rs/Sun/Preneo Z.Ko)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Skupštinska većina u ponedjeljak o rezoluciji o genocidu u Jasenovcu… (foto, video)

Parlamentarna većina razgovaraće u ponedjeljak o podnošenju rezolucije o Jasenovcu, rečeno je Portalu RTCG. Predsjednik…

2 sata ago

Na elektronskoj sjednici Vlade Crne Gore: Usvojeni amandmani na Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, MVP ih šalje u ponedjeljak… (foto, video)

Vlada Crne Gore na večerašnjoj je elektronskoj sjednici usvojila dva amandmana na Rezoluciju o genocidu u…

3 sata ago

Švajcarska pobjednik EUROSONGA: Holandija diskvalifikovana, Hrvatska osvojila drugo mjesto- Baby Lasagna dobio najviše glasova publike… (foto, video)

Večeras je u Malmeu, Švedskoj, održano finale 68. izdanja Evrovizije, a pobjedu na ovom takmičenju…

3 sata ago

Poznat identitet ubice iz Budve: Nožem usmrtio Bjelopoljca pa pobjegao- OPSADNO STANJE U I OKO GRADA! Policija na svakom koraku, svi su tragali za OVIM čovjekom… (foto, video)

Odmah nakon prijave, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva brzo su reagovali i izašli na lice…

5 sati ago

Dnevni horoskop za 13. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan profesionalan,…

6 sati ago

Bitka na Neretvi 81. godinu poslije- NA TITOVIM STAZAMA REVOLUCIJE: U Jablanici odali počast herojima… (foto, video)

81. godišnjica bitke za ranjenike na Neretvi obilježava se danas. Polaganje cvijeća se održalo na…

8 sati ago

This website uses cookies.