IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SIPA HAPSI po Bosni i Hercegovini: Velika policijska akcija „Black tie 2“ u Sarajevu, Zenici i Mostaru… (foto, video)

Pripadnici MUP- a Sarajevske županije i Državne agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) započeli su jutros pretrese na više lokacija u Sarajevu…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 22, 04. 2024… 13: 42… SIPA HAPSI po Bosni i Hercegovini: Velika policijska akcija „Black tie 2“ u Sarajevu, Zenici i Mostaru… (foto, video)

Akcijom rukovodi Tužiteljstvo BiH, a mete današnje akcije su osobe povezane s narko kartelom Edina Gačanina Tita.

Akcija se provodi u sarajevskom naselju Mejtaš u Gabelinoj ulici i Ulici Avde Sumbula, u naselju Breka, kao i na još nekoliko lokacija u gradu.

Pretresi se vrše i u Mostaru i Zenici.

Nakon jutrošnje akcije hapšenja na području Sarajeva, Zenice, Mostara, u popodnevnim satima saopćeno je da se akcija širi i na područje RS- a…

Detalje o akciji i uhapšenima koji se terete za proizvodnju i promet velikih količina narkotika kao i pranje novca saznajte u današnjem izdanju emisije „Dobar dan, BiH“ koju vodi Amira Jablan.

Čitaj još:   HALO, BOSNO DRŽAVO, REAGUJ: Političar došao iz žarišta korone, nije se stavio u izolaciju:"Nemam temperaturu, žao mi je što..." (foto)

Pripadnici MUP-a Sarajevske županije i Državne agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) započeli su jutros pretrese na više lokacija u Sarajevu.

Akcijom rukovodi Tužiteljstvo BiH, a mete današnje akcije su osobe povezane s narko kartelom Edina Gačanina Tita

Akcija se provodi u sarajevskom naselju Mejtaš u Gabelinoj ulici i Ulici Avde Sumbula, u naselju Breka, kao i na još nekoliko lokacija u gradu.

Pretresi se vrše i u Mostaru i Zenici…

Još uvijek se čeka službena izjava policijskih agencija o ovoj akciji.

BONUS VIDEOI: BiH: Hapšenja visokih policijskih zvaničnika zbog veza s narkokartelom

izvor Hayat.ba