IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: Građani da zahvale MILOJKU Spajiću, što imaju predsjednika Skupštine CRNE GORE, koji ne čestita Dan nezavisnosti… (foto)

“Andrija Mandić se nije ni udostojio da praznik čestita, čime je pokazao da i dalje ne prihvata nezavisnost države čiji je jedan od najviših državnih funkcionera”

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 23, 05. 2024… 00: 42… MILOŠ Nikolić: Građani da zahvale MILOJKU Spajiću, što imaju predsjednika Skupštine CRNE GORE koji ne čestita Dan nezavisnosti… (foto)

Dan nezavisnosti, koji je juče u Crnoj Gori obilježen na impresivan način sa iskrenom i čistom emocijom kojom su građani pokazali svoj odnos prema jednom od najsvjetlijih datuma novije crnogorske istorije, pokazao je i politički sumrak u kojem se naša država nalazi, saopštio je portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić.

– Naime, dok su desetine hiljada građana na gradskim trgovima i ulicama proslavljali 21. maj predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić nije se udostojio ni da praznik čestita, čime je pokazao da i dalje ne prihvata nezavisnost države čiji je jedan od najviših državnih funkcionera.

Ipak, građani nema potrebe da se ljute na Andriju Mandiću. On i njegova politika su dobro poznati i sa skromnom podrškom biračkog tijela bili su decenijama na margini političkih zbivanja u Crnoj Gori- istakao je MILOŠ Nikolić.

Čitaj još:   TATJANA Knežević- Perišić: Pozvaćemo sve u “Savez za CRNU GORU” da se suprostavimo klerikalnoj i okupatorskoj vlasti... (foto)

Za ovakvo stanje, kako je naveo, građani treba da zahvale isključivo premijeru Milojku Spajiću koji je pristao da, dodaje, sopstveno dostojanstvo “baci pod noge i uvede Mandića na velika vrata na političku scenu čime je omogućio da Crna Gora ima predsjednika Skupštine koji otvoreno ponižava građane na najveće državne praznike”.

– Ipak, nije daleko dan kada će građani dati svoj sud i o aktuelnoj političkoj većini i sve ih zajedno poslati onamo gdje su decenijama pripadali – na marginu političke scene. Jučerašnji dan je pokazao da taj dan ubrzo dolazi te da će već naredni Dan nezavisnosti Crna Gora dočekati sa državno odgovornom vlašću – zaključio je portparol DPS- a…

izvor Pobjeda.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more