IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS Nikšić: Skandal u FK “Sutjeska”, odraz neodgovornog odnosa uprave… (foto, video)

Ocijenili da je ostavke jedini moralan čin, kazali su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Sport, vijesti, ponedeljak, 26, 05. 2024… 10: 42… DPS Nikšić: Skandal u FK “Sutjeska” odraz neodgovornog odnosa uprave… (foto, video)

Pionirska sekcija koja je trebalo da odigra baražnu utakmicu za popunu Pionirske lige otputovala je za Igalo, ali djeca koja imaju 14 pobjeda u 14 utakmica nijesu ni počela utakmicu, jer se nije pojavio predstavnik Kluba i utakmica je završena službenim rezultatom 3: 0 u korist Igala – kazali su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić.

– Da u Nikšiću nijedan segment za koji je odgovorna lokalna vlast i njeni predstavnici ne funkcioniše svakodnevno se možemo uvjeriti, a ovih dana smo svjedočili svojevrsnom skandalu u FK “Sutjeska” – navode u saopštenju.

Smatraju da je ovo “bruka kakvu FK ‘Sutjeska’ nije doživjela za više od 100 godina postojanja”. 

– Ovakav odnos prema mladim selekcijama, prema djeci i budućnosti sporta u našem gradu je za nedvosmislenu osudu. Svakako treba utvrditi pojedinačnu odgovornost, ali odgovorna je kompletna uprava FK “Sutjeske”, posebno predsjednik Kluba Marko Mitrović, koji je prvo Opšta bolnica doveo na najniže grane od njenog postojanja, a sada i FK “Sutjeska”- kazali su iz OO DPS Nikšić-

Čitaj još:   Dado Polumenta, poslije dva braka, skrasio se pored zanosne plavuše... (foto)

Dodaju da se “jadan za zelen bor uhvati i on bi se zelen osušio”. 

– Upravo ovakve stvari se dešavaju, kada Demokrate kadriraju i kada na rukovodeće funkcije postavljaju neprofesionalce, ljude bez znanja i iskustva.

Prema nezvaničnim informacijama, kao da pomenuta bruka nije bila dovoljna, već se ista situacija i juče desila sa ekipom petlića koji su trebali igrati utakmicu u Podgorici. Pa da pomognemo malo nadležnim u utvrđivanju odgovornosti, neka provjere da im se predstavnik nije zadržao u jednom nikšićkom restoranu jedući i pijući na račun građana Nikšića – navedeno je u saopštenju.

Nakon ovog, kako ističu, nezapamćenog skandala ono što se najmanje očekuje jeste da kompletna uprava FK “Sutjeska” podnese ostavku.

– I prestanu da brukaju grad i Klub, nanose štetu nikšićkom sportu i generacijama koje stasavaju u ovom klubu – zaključili su iz OO DPS Nikšić…

BONUS VIDEO: Marko Kovačević, Nikšić, svečanost 04 07 2023

Čitaj još:   Ko su kandidati za ambasadore Crne Gore: Bez radikalnih i poznatih partijskih aktivista? (foto, video)

izvor Pobjeda.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more