IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOKANTNE INFORMACIJE IZ BEOGRADA: Brat Vojina Mijatovića nije ubijen, najvjerovatnije je nastradao pod… (foto)

Tužilaštvo će u saradnji sa policijom rasvijetliti sve okolnosti ovog događaja, nakon čega će javnost biti obaviještena o daljem postupanju, navode iz Višeg javnog tužilaštva.

Đorđe Mijatović, mlađi brat ministra u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine, Vojina Mijanovića, koji je preminuo sinoć poslije prijema u beogradski Urgentni centar, kako Kurir saznaje, najvjerovatnije je nastradao pod nesrećnim okolnostima.

“Na igralištu ispred zgrade u kojoj je živeo navodno je došlo do sukoba i to oko lopte. Preminuli Đorđe Mijatović je došao kući i ispričao supruzi da je zamahnuo ka jednom muškarcu, izgubio ravnotežu, pao i udario glavnom o beton”, otkriva izvor Kurira.

Kako navodi izvor Kurira, navodno, on je po dolasku kući dobio i epileptični napad poslije kog je prebačen na kliniku u kojoj je i preminuo.

Više javno tužilaštvo u Beogradu, podsjetimo, saopštilo je da je dalo nalog policiji da identifikuje učesnike događaja i prikupi sve neophodne podatke i obavještenja u vezi sa događajem od 26. maja 2024. godine na Voždovcu, nakon kojeg je u Urgentnom centru u Beogradu preminuo Đ.M. (37).

Čitaj još:   OVO NISU OČEKIVALI: Na vratima Dalile i Dejana pojavio se paket... (foto)

“Tužilaštvo je naložilo obdukciju sa toksikologijom Đ.M. kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti”, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Osmo odjeljenje Uprave kriminalističke policije za grad Beograd obavijestilo je dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da je u ulici Dragice Končar na Voždovcu došlo do fizičkog sukoba između nepoznatih lica i Đ.M. u kojem je Đ.M. zadobio povrede glave, nakon čega je prevezen u Urgentni centar, gdje je ubrzo preminuo.

“Tužilaštvo će u saradnji sa policijom rasvetliti sve okolnosti ovog događaja, nakon čega će javnost biti obavešena o daljem postupanju”, dodaje se u saopštenju.

izvor: SB