IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVA U SKOPLJU: Ubijen poznati makedonski pjevač AMAR I. (29), cure detalji… (foto, video)

FANOVI SE OPRAŠTAJU- Amar Ismani bio je popularni pjevač u Makedoniji, a brojni obožavatelji ostavljaju mu posljednje pozdrave na društvenim mrežama…

SKOPLJE: Sjeverna Makedonija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 26, 05. 2024… 09: 42… STRAVA U SKOPLJU: Ubijen poznati makedonski pjevač AMAR I. (29), cure detalji… (foto, video)

Ismani je stradao u masovnoj tučnjavi u kojoj su povrijeđene dvije osobe, a za one koji nisu bili upoznati s njegovim likom i djelom, evo tko je Amar Ismani bio.

Mnoge obožavatelje iz regije šokirala je vijest da je makedonski pjevač Amar Ismani (29) ubijen u Skoplju. Velik broj njih počeo se opraštati od pjevača na društvenim mrežama.

Pjevač je bio vrlo popularan u Makedoniji, a na Instagramu ga je pratilo 303 tisuće ljudi. Neke od poznatih pjesama bile su mu “Bad Bitch” s Bennyjem Beejem, “Sjom mo”, “C‘est la vie”, “Shawty”, “Ferrari”…

Prije mjesec dana pohvalio se da se zaručio, a fotografiju prstena podijelio je i na društvenim mrežama…

Čitaj još:   Šabanu Šauliću na sahrani neće biti sveštenik: Svi detalji posljednjeg ispraćaja

Podsjetimo, nesreća je započela svađama, a zatim je prerasla u fizički obračun u kojem je upotrijebljeno i vatreno oružje. Tri su osobe završile u bolnici, a Ismani je nažalost smrtno stradao.

BONUS VIDEO: AMAR ft AGI- Sjom mo

izvor Jutarnji list.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more