IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠEN DARKO LAZIĆ

Policija je danas oko 13.00 časova u mjestu Subotište kod Brestača zaustavila vozilo “porche panmera” kojim je upravljao pjevač Darko Lazićsaznaje Objektiv.

Pjevač će zbog vožnje bez vozačke dozvole biti priveden na saslušanje kod nadležnog tužioca u prekršajni sud u Rumi.

Darko Lazić je u oktobru 2018. godine doživeo tešku saobraćajku, kada je vozio pijan i bez vozačke dozvole, a tada je imao 1,39 promila alkohola u krvi. Bio je hospitalizovan, a ljekari su se borili za njegov život.

Podsjetimo, pjevač je krajem marta uhvaćen u automobilu sa prijateljima za vrijeme policijskog časa, pa je policija na licu mjesta njemu i prijateljima napisala kaznu od 80.000 dinara.

On je tada izjavio da ne vozi i da poštuje sve mjere koje su na snazi.

“Prvo bih voleo da kažem da ja ne vozim. Na moju sreću uvjek je tu moj prijatelj i vozač koji me, dok ja ne budemo imao ponovo dozvolu, vozi. Drugo, poštujem policijski čas i sve mjere koje je donela naša Vlada. Jako mi je važno da u ovom teškom trenutku dam dobar primjer ljudima koji me vole. Kod kuće sam sa porodicom u selu. Izlazimo samo po neophodne namirnice, peremo ruke, nosimo masku, aplaudiramo u 20h svi ljekarima, zbog kojih treba da ostanemo kod kuće, ponosni na njih. Iskreno, dezinformacije poput ove me ne pogađaju, pošto je vrijeme kada kruže svakodnevno dezinformacije koje mogu ugroziti zdravlje ljudi, a ova neistina o meni makar nije opasna”, tvrdio je tada Lazić.

Čitaj još:   KRVAVO SLAVLJE U AUSTRIJI: Dženis, slavio rođenje sina, ubili mu oca Samira, pucao mu direktno u srce... (video)

izvor: objektiv.rs

KOLEGE OKRENULE LEĐA: Pjevača prijatelji napuštaju, ovo su razlozi… (foto)

Nije se promjenio nakon nesreće prema pisanju brojnih medija... BEOGRAD: Read more

Darko Lazić bankrotirao: Nema para za kaznu, pa moli da plati na RATE!

Darko Lazić uhvaćen kako upravlja autom za vrijeme policijskog časa Read more