IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOLEGE OKRENULE LEĐA: Pjevača prijatelji napuštaju, ovo su razlozi… (foto)

Nije se promjenio nakon nesreće prema pisanju brojnih medija…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak… 25. 05. 2020… 12: 31… KOLEGE OKRENULE LEĐA: Pjevača prijatelji napuštaju, ovo su razlozi… (foto)

Pjevaču Darku Laziću su brojne kolege i prijatelji navodno okrenuli leđa jer se on, prema pisanju medija, uopšte nije opametio i opet se igra sa sudbinom.

Nakon problema sa zakonom, on se sada suočava s novim neprijatnostima, jer nema ničiju podršku osim kume Andreane Čekić.

– Darko je sam kriv što niko više ne želi da bude sa njim u drugarskim odnosima. Kolege koje su mu se našle poslije njegove stravične nesreće su jako razočarane, jer se on nikom ne javlja na telefon, samo ako mu nešto treba, e tada zove. To je jedan od razloga, a drugi je i to što smatraju da se Darko nije opametio i da se opet igra sa sudbinom i bahati – tvrdi izvor.

Daću vam najprostiji primer sa Đanijem, ako je neko trčao i bio tu za Darka to su Đani i Slađa. Vječito ga je branio, pozajmljivao mu novac, podržavao, ma gledao ga kao sina, da bi se Đaniju desilo sada ovo sa pritvorom, a Darko mu ni poruku nije poslao.

Čitaj još:   Darko gledao ljude kako umiru u postelji do njega, govori kako se OSJEĆA kada pomisli na najteže momente

Isto se tako Milica Pavlović javno žalila da je ljuta na kolegu jer ga zove po nekoliko puta, pošalje i poruku da vidi kako je, a on joj ne odgovori.

Da ne nabrajam ko se sve žalio na njega! Zato i neće više niko ni da čuje za njega, niti ikoga zanimaju njegovi problemi i gluposti koje pravi! – kaže izvor, pa dodaje:

– I Darko je shvatio da ga kolege izbjegavaju, ali se pravi blesav, pa još kaže kako on neće ni sa kim kontakt...

izvor Sebija danas.rs

UHAPŠEN DARKO LAZIĆ

Policija je danas oko 13.00 časova u mjestu Subotište kod Read more

Darko Lazić bankrotirao: Nema para za kaznu, pa moli da plati na RATE!

Darko Lazić uhvaćen kako upravlja autom za vrijeme policijskog časa Read more