IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SEKA Sablić o Vučiću: “UOPŠTE ME NE ZANIMA”

Na pitanje šta misli o komentarima koje joj je sinoć na RTS-u uputio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, legendarna jugoslovenska i srpska glumica Seka Sablić, izjavila je da je “uopšte ništa ne zanima”.

“Uopšte me ništa ne zanima, zahvalila sam se svima koji su me podržali i ne ulazim dalje u priču”, kratko je rekla za Nova.rs, podsjećajući da se u nedjeljniku NIN zahvalila kolegama glumcima i javnosti na podršci koju je dobila nakon napada od strane poslanika SNS Marka Atlagića u Skupštini.

Podsjetimo, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, sinoć je gostujući na RTS-u pokušao da opravda napade poslanika Srpske napredne stranke Marka Atlagića na glumicu Seku Sablić. On je izjavio da nije saglasan sa onim što je Atlagić rekao o Seki, ali da je “izašao njen čisto politički intervju.”

“Nisam saglasan sa načinom na koji se poslanik Marko Atlagić obratio glumici Seki Sablić… Ali, izašao je njen čisto politički intervju. Ni sa jednom rečenicom se ne bih saglasio. Ali, takođe nije bilo potrebno ni Marku da karakteriše i daje svoju ocjenu kakva je Seka Sablić. To je politički pogrešno”, rekao je Vučić na RTS i dodao:

Čitaj još:   Vučić: Daće nam ULTIMATUM za ulazak u EU...

“Nama ovo šteti, iako znam da Atlagić to nije namjerno uradio.”

Poslanik vladajuće koalicije Marko Atlagić, ranije je kritikovao glumicu zbog stavova izrečenih u intervjuu za “NIN”, gdje je između ostalog izjavila da je “otadžbina tamo gdje ti je dobro, a ne gdje su sarme”.

izvor: nova.rs

Seka Sablić: “UŽASNO SE BOJIM, STRAŠNO JE!”

Glumica Jelisaveta Seka Sablić progovorila je o situaciji sa korona virusom, i Read more

Vučićeva izjava od koje je MUKA svakom normalnom čoveku

Jučerašnji dan obeležila je najlepša vest u Srbiji unazad nekoliko Read more