IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Medojević: PODNOSIM OSTAVKU NA POSLANIČKO MJESTO

Lider pokreta za promjene i funkcioner DF-a Nebojša Medojević najavio je da će nakon rasprave o budžetu podnijeti ostavku na poslaničku funkciju.

“Ja držim riječ. 

Kao što sam i rekao više puta podnijeću ostavku na poslaničku funkciju. U dogovoru sa poslaničkim klubom PzP-a ostavku ću podnijeti nakon završetka rasprave o budžetu, gdje treba da javnosti da pokažemo ideološke, političke i stručne razlike između ove Vlade i PzP-a.

Rasprava o budžetu će pokazati da su moje ocjene o Vladi kontinuiteta bile tačne i zasnovane na argumentima i poznavanju ideoloških pozicija globalne duboke države koja je preko koncerna Vijesti i formirala ovu Vladu…”, poručuje Medojević.

“Rasprava o budžetu će zaokružiti moje djelovanje u parlamentu Crne Gore od 2006. i pokazati principijelnost, stručnost i ispravnost programskih principa PzP-a i našu upornu borbu protiv neoliberalnig globalnog koncepta koji je doveo do brutalne pljačke države i naroda, strukturnog siromaštva i korupcije.

Kako je premijer Krivokapić i u ekspozeu jasno poručio da nije za diskontinuitet i demontažu komunističko-mafijaškog sistema, rasprava o budžetu će pokazati da ova Vlada nastavlja i istu pogubnu ekononomsku politiku Đukanovića i Vukotića, koja je zemlju dovela u dužničko ropstvo i bankrot.

Čitaj još:   VIC DANA Lisica, magarac i vuk bi da otvore vlastitu ZADRUGU i firmu...

Jasan stav ove Vlade da “procesuiranje Đukanovića nije prioritet zato što je on zaslužan za nezavisnost države i da bi dodatno produbilo rovove u Crnoj Gori” je za mene apsolutno neprihvatljiv i dokaz da je iza scene napravljen sramotni dil sa Đukanovićem o amnestiranju od svih zločina i pljačke ovog naroda i da Vlada Krivokapića i Abazovića, neće konfiskovati imovinu porodice Đukanović koja je stečena pljačkom”, naveo je, između ostalog, Medojević. 

Kaže da ne želi da bude dio parlamentarne većine koja će sahraniti i posljednju šansu da Crna Gora postane demokratska drzava sa vladavinom prava.

“Glasao sam za Vladu iza koje stoji Milo Đukanović i Sorošoidi, i to je prevelika žrtva sa moje strane. Ja držim svoju riječ. Vrijeme koje dolazi pokazaće kolimo sam bio u pravu”, poručuje on.

izvor: agencije 

Medojević: Vlada HAPSI SITNE, A ŠTITI KRUPNE RIBE

Podsjetimo, direktor Uprave za nekretnine, Dragan Kovačević, uhapšen je danas Read more

MEDOJEVIĆ: Krivokapić pomjera brda MISLIMA i vrijeme vraća unazad

Vlada Zdravka Krivokapića i ministar Milojko Mickej Spajić još jednom Read more

Medojević: UDBA u CRNOJ GORI ima preko 20.000 AKTIVNIH DOUŠNIKA

Demokratski Front nije samo opozicija DPS, već opozicija i bolesnom Read more