IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIODRAG ŽIVKOVIĆ: Abazović potvrđuje nadimak: “DRITANGA-BITANGA”

Sa dubokim gađenjem i prezirom gledam na ovakvu izjavu vicepremijera Abazovića koja samo potvrđuje, sve opravdaniji nadimak u javnosti, da je Dritanga jedna obična bitanga.

Upravo sada pročitah slavodobitno tviter saopštenje Dritana Abazovića u kojem ozareno likuje i obavještava javnost da je u Ulcinju uhapšen gradonačelnik tog grada sa nekoliko svojih saradnika, zbog partijskog zapošljavanja.

Saopšti to Dritan, iako mi svakodnevno vidimo da on lično i svi njegovi saradnici, isto to rade u mnogo vulgarnijem i primitivnijem obliku od svojih prethodnika. Istina, za sada su rodbinske veze prioritetnije.

Pametan i pošten čovjek, ovako nešto nikada ne bi radio, a ako to i uradi, barem bi ćutao. 

Sa dubokim gađenjem i prezirom gledam na ovakvu izjavu vicepremijera Abazovića koja samo potvrđuje, sve opravdaniji nadimak u javnosti, da je Dritanga jedna obična bitanga.

Čitaj još:   Ambasadorku Stanu Tomašević iz CRNE GORE: Srbija proglasila svojim diplomatom... (foto)

Svakako da trebaju odgovarati svi oni koji su zapošljavali mimo zakona i jasnih procedura svoje srodnike i vjerne partijske poslušnike i tu ne smije biti izuzetka, ali najmanje imaju pravo o tome da govore oni koji nastavljaju da zapošljavaju “murte” koji su mnogo gori od prethodnih “kurta”.

autor: Miodrag Živković

izvor: Portal Analitika

Živković: NOŽ, ŽICA, SREBRENICA!?

Nož, žica, Srebrenica je fašistička poruka užasa, koja ne tako Read more

Živković: STIDI SE SEADE, ŠTO SI POSTAO OBIČNA METLA

Pišući ovih dana u vezi nemilog incidenta u Bijelom Polju Read more

Živković: NEKI NOVI SRBI?!

Raspolućeno crnogorsko nacionalno biće je naše tužno i tragično istorijsko Read more