IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŽABLJAK: Snijeg sa krova zgrade zatrpao ženu i dijete, spasili ih… (foto)

Četvoročlana porodica, pješice se kretala centrom Žabljaka, dok su prolazili ispred stambeno- poslovne zgrade sa krova se a i pokrenula velika količina snijega i leda…

ŽABLJAK: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 21.01.2021, 19.58… ŽABLJAK: Snijeg sa krova zgrade zatrpao ženu i dijete, spasili ih… (foto)

Samo zahvaljujući sreći i prisebnosti nekoliko građana, žena i dvogodišnje dijete ostali su nepovrijeđeni nakon što se na njih obrušila ogromna količina snijega i leda sa krova zgrade u centru Žabljaka.

Oko 16 sati, četvoročlana porodica iz Risna, pješice se kretala centrom Žabljaka. Dok su prolazili ispred stambeno-poslovne zgrade sa krova se pokrenula velika količina snijega i leda.

Muškarac i jedno od djece koji su bili ispred prošli su bez posljedica, ali su snijeg i ledenice udarili u ženu i dvogodišnje dijete i potpuno ih prekrili.

Prisebno su reagovali zaposleni u poslovnici Lutrije Crne Gore, restorana Duga, a ubrzo i pripadnici policije kao i drugi građani.

Čitaj još:   ISTANBUL Sudar na aerodromu “Ataturk“: Ima puno povrijeđenih...

Uz pomoć lopata za snijeg i golim rukama hitro su sa njih uklonili velike količine snijega i leda. Pronašli su majku savijenu preko djeteta i izvukli ih iz nameta.

Evakuaciju iz nameta sačekala je ekipa hitne pomoći. Nakon medicinskog tretmana utvrđeno je da nemaju povreda koje bi zahtijevale specijalističke preglede…

izvor CdM.me