IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POTRAGA SE NASTAVLJA Kad uslovi dozvole: Sumnja na samoubistvo Z. Z. sletio autom u Lim… (foto)

Potraga za muškarcem Z. Z. iz Prijepolja koji je automobilom “reno clio” sletio u rijeku Lim u mjestu Bistrice trajala je više dana

PRIJEPOLJE: Sandžak, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 27.01.2021…09.59…  POTRAGA SE NASTAVLJA Kad uslovi dozvole: Sumnja na samoubistvo Z. Z. sletio autom u Lim… (foto)

Kako agnecija RINA saznaje, potraga će biti nastavljena za nekoliko dana kad to dozvole vremenske prilike, jer kiša i snijeg koji su padali noćas povećali su vodostaj Lima i potraga nije sigurna za ronioce.

Na licu mjesta danas su bile ronilačke ekipe, koje su pokušavale da pronađu automobil i nestalog vozača. Loši vremenski uslovi oteževali su potragu, a uz pomoć specijalnog uređaja automobil je lociran na dubini od 20 metara, dvadesetak metara nizvodno od mjesta gde je upao, saznaje agencija RINA.

Čitaj još:   UŽIVALI U BAZENU, A ONDA IH POKLOPIO CUNAMI: Stigao ogroman talas, desetine ljudi povređeno... (foto i video)

Muškarac Z. Z. sletio je automobilom u rijku Lim jučer oko devet sati, a prema riječima očevidaca pretpostavlja se da je moguće da se radi o samoubistvu, jer se, prema njihovim riječima muškarac zaustavio na proširenju, otvorio prozore i naglo se vratio u rikverc, prenosi Telegraf.

izvor agencije

UHAPŠEN GILIPTER: Nije mu uspjela krađa, pa je pretukao žrtvu… (foto)

Pripadnici MUP su rasvetlili pokušaj razbojništva i uhapsili N.J. (1999) Read more

Ovo je šok za sve: Radnici groblja otkrili, da DŽEJ IMA VANBRAČNOG SINA! (foto i video)

Šokantne informacije- na Džejev grob svakog dana dolazi misteriozna žena Read more

EPIDEMIOLOŠKE MJERE: Krizni štab KS- a donio novu naredbu, u primjeni od sutra… (foto)

Krizni štab Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo za praćenje i analizu Read more