IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CETINJE: NEGIRANJE SREBRENICE I HAŠKOG SUDA DOVOLJNO GOVORI O NOVOJ VLADI (video)

Činjenica da smo, decenijama nakon Srebrenice i pokolja 8 000 ljudi, došli u situaciju da se sa svojom vladom “objašnjavamo” saopštenjima šta se tamo desilo i da li sud u Hagu ima legitimitet ili ne, dovoljno govori o antievropskom karakteru “oslobodilačke” vlade, saopšteno je iz Socijaldemokratske partije (SD).

“‘Najsvježiji’ primjer je ministar ni manje ni više nego pravde i ljudskih prava – Leposavić, koji pored presude međunarodnih sudova, traži nekakve svoje, dodatne dokaze da je u Srebrenici počinjen genocid i da sud u Hagu ima legitimitet”, navode oni.

Kako ističu, znali su da dobar dio članova Vlade osuđene ratne zločince doživljava herojima, ali nisu vjerovali da će otvoreno i usred Skupšine tu svoju nazadnu ideologiju da propagiraju.

Čitaj još:   OJADIO BANKOMATE PO CRNOJ GORI: Koristio LEMILICU ukrao 135.000 eura... (foto)

“I onda URA treba da nam kaže da se ostavimo prošlosti. Gospodo, kakve prošlosti? Vi ste ovu priču vratili u sadašnjost. Činjenica da vaši prijatelji danas usred Skupštine imaju ovakve izjave, govori samo o jednom: lošoj budućnosti koju nam spremate”, zaključuju u saopštenju SD.

izvor: standard.co.me

Živković: NOŽ, ŽICA, SREBRENICA!?

Nož, žica, Srebrenica je fašistička poruka užasa, koja ne tako Read more

HIT- SMIJE SE CIJELI REGION: Crnogorski policijski funkcioner OSVEŠTAVA AUTO!

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija koja je postala viralna Read more

ANTUNOVIĆ: Počeo proces pretvaranja CRNE GORE u PROSRPSKU državu, URA saučesnik

Potpredsjednik OO Građanskog pokreta URA Herceg Novi, Sreten Antunović napustio Read more