IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Oglasila se kćerka Gorica: Nakon Inzkovog izvještaja Vijeću sigurnosti UN- a…

PANIKA U DODIKOVIM REDOVIMA: Kćerka Milorada Dodika Gorica oglasila se nakon izvještaja visokog predstavnika Valentina Inzka Vijeću sigurnosti UN- a…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti, črtvtrk 06.05.2021…13. 49…  Oglasila se kćerka Gorica: Nakon Inzkovog izvještaja Vijeću sigurnosti UN- a…

Podsjetimo, visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Valentin Inzko predstavio je pred Vijećem sigurnosti Ujedinjenih nacija 59. izvještaj o situaciji u BiH za period od 16. oktobra prošle do 15. aprila ove godine.

– Nedavne izjave Milorada Dodika, predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, kojima dovodi u pitanje temelje Dejtonskog mirovnog sporazuma, OHR-a, odluke prethodnih visokih predstavnika i imenovanje novog visokog predstavnika, kao i suverenitet i teritorijalni integritet BiH, razlozi su za zabrinutost – naveo je Inzko.

Koliki je nemir u Dodikove redove unio Inzkov izvještaj, svjedoči i objava Gorice Dodik na Twitteru.

Čitaj još:   Zna se datum i mjesto sahrane Jove Divjaka legende i generala Armije RBiH... (foto i video)

– Kaže Inzko da mu je zaposlenica briznula u plač nakon objave non-papera, jer se uplašila prekrajanja granica. A da se nije, možda, rasplakala, jer nakon toga ti ideš kući, a ona gubi benefite koje ima zbog “saradnje” s tobom?

IZVOR (SB)

MILO Đukanović o Joanikiju i Rakoviću: BESPOSLEN POP I GOVEDA KRSTI (video)

To što je mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije nedavno kazao kako je puno toga Read more