IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Muratović: URA “GORI”, A DRITAN SE ČEŠLJA

Dok “selo gori”, odnosno URA puca po šavovima, jer je napuštaju osnivači zgroženi ulogom ove stranke u kleronacionalističkom projektu služenja velikosrpskim interesima, dotle se siroti Dritan “češlja” – i to pred kamerama, saopćiio je Boris Muratović, član Izvršnog odbora DPS-a Crne Gore.

“U stilu grogiranog boksera, koji leži u ringu i ponavlja – nije mi ništa, Dritan se bavi tužilačkim zakonima, pokušavajući svoj moralni i lični poraz da sakrije revanšističkim transom u koji je upao. Na Dan nezavisnosti, dok patriotska Crna Gora slavi, a Dritanova izdaja, bode oči, on usamljen i ostavljen, utjehu nalazi u lakrdiji u kojoj se igra tužioca i sudije.

Želimo da vjerujemo da i kod amoralnih i posrnulih dođe trenutak kada skupe hrabrosti da pogledaju istini u oči, a ona je juče mnogo boljela sve one koji su svoju državu izdali”, navodi Muratović.

Čitaj još:   ZEKOVIĆ: ”DRITANOV ZAKON” je Mandićev zakon, u pitanju je NAJJEFTINIJA TRGOVINA

Kako dodaje, “baklje slobodne i patriotske Crne Gore, bacile su svjetlo, i na URU i njenog lidera, učinivši Dritanovu ulogu, na petnaestogodišnjicu od obnavljanja nezavisnosti, nikad bijednijom i sramotnijom”.

izvor: portal RTCG

DRITAN Abazović: Tenzije zbog SREBRENICE ne vode u PROMJENE

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović saopštio je u Sarajevu Read more

DRITAN pod jakom policijskom pratnjom stigao u Sarajevo…

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović i ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović doputovali su Read more