IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PALO POMIRENJE Кrivokapića i Bečića sa DF: Trpeza za državni vrh uz “Onamo, namo”? (foto i video)

U Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici večeras je, nakon večernje službe i dočeka mitropolita Joanikija, priređena trpeza za državni vrh i predstavnike parlamentarne većine…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… četvrtak, 03.06. 2021…00. 59… PALO POMIRENJE Кrivokapića i Bečića sa DF: Trpeza za državni vrh uz “Onamo, namo”? (foto i video)

Za istim stolom u dobrom raspoloženju su se našli premijer Zdravko Кrivokapić, predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, funkcioneri Demokratskog fronta (DF) Slaven Radunović, Milan Кnežević i Andrija Mandić, poslanik Demokrata Boris Bogdanović i ministri Vesna Bratić i Aleksandar Stijović. 

Za trpezom su primijećeni i poslanik DF-a Jovan Vučurović i funkcionerka DNP-a Maja Vukićević i mitropolit Joanikije. 

Posebno je interesantno što se u jednom trenutku zapjevala i “Onamo, ‘namo” i “Veseli se srpski rode”. 

Državni vrh i funkcioneri DF-a su očigledno bili dobro raspoloženi, iako su prethodna dva dana lideri DF-a tražili način da smijene premijera Кrivokapića, pa su to kao opciju nudili Bečićevim Demokratama.

Čitaj još:   ĐORĐE BALAŠEVIĆ: RAZGRNULI STE MRAK, Jedino još nisam bio stranac u Crnoj Gori... (foto i video)

Zato su okupljeni građani ispred Hrama komentarisali da bi svečana trpeza i dobro raspoloženje uz date pjesme moglo da izgleda kao pomirenje Кrivokapića i Bečića sa Frontom.

izvor analitika.me

AMERIKANAC UHAPŠEN U RUSIJI: Traži Bajdenovu pomoć… (foto)

Porodica Amerikanca zatvorenog u Rusiji na osnovu i to sporne Read more