IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PADAĆE KIŠA I DANAS…: Vrijeme koje nas očekuje u naredna četiri dana…

U poslijepodnevnim satima prognozira se smanjenje oblačnosti u Hercegovini, Krajini i zapadu Bosne. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 18°C, a najviša dnevna između 18 i 28°C…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…srijeda, 05.09.2018… 06.47… PADAĆE KIŠA I DANAS…: Vrijeme koje nas očekuje u naredna četiri dana…

Od 06. septembra do kraja prognoznog perioda 11. septembra očekuje se stabilnije vrijeme bez padavina…

srijeda, 05.09.2018.
Jutarnji sati će biti ugodniji od drugog dijela dana, kada će se pod uticajem nestabilnog vremena, kod hroničnih bolesnika i meteoropata javiti tegobe poput nervoze, glavobolje i iscrpljenosti, zbog čega je poželjno reducirati aktivnosti. Učesnici u saobraćaju također trebaju biti oprezniji u poslijepodnevnim satima. Opšta slika će biti ljepša na jugu zemlje.

četvrtak, 06.09.2018.
Postepeni prolazak pogoršanja uslovljava relativno nepovoljne biometeorološke prilike u većem dijelu Bosne. Povećana naoblaka, uz mjestimične padavine, ponajviše će djelovati na lošije raspoloženje. U Hercegovini i na jugozapadu opšta slika će biti ljepša, uz više sunca i stabilnije vrijeme.

Čitaj još:   Vic dana Plavuša i požar...

U petak u Bosni i Hercegovini prijepodne pretežno sunčano vrijeme. Od sredine dana prema večernjim satima u većem dijelu zemlje su mogući lokalni pljuskovi i slaba grmljavina. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 18°C, a dnevna između 24 i 30°C.

U subotu u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s pljuskovima i grmljavinom. U Bosni padavina će biti i prijepodne, a u Hercegovini u drugoj polovini dana. Jutarnja temperatura zraka između 12 i 19°C, a dnevna između 21 i 29°C.

http://iBalkan.net

SADA NAM DOLAZI POTOP: Vrijeme koje nas očekuje u narednih nekoliko dana, biće snijega a padaće u… (foto)

Danas oblačno vrijeme s kišom... ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, Read more

Komentariši