IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TAČI, VOZIO GLISER NA Gazivodama: ROSU specijalci vratili se iz Zubinog Potoka…

Nekoliko desetina pripadnika kosovskih specijalnih snaga ROSU povuklo se sa teritorije opštine Zubin Potok, a nakon što su jutros ušli u Centar za ekologiju i razvoj sporta u tom mjestu…

PRIŠTINA: Kosovo, Srbija, Crna Hronika, Vijesti, Zanimljivosti… subota, 29.09.2018… 16: 59… : TAČI, VOZIO GLISER NA Gazivodama: ROSU specijalci vratili se iz Zubinog Potoka…

Oni su bili raspoređeni oko vještačkog jezera i hidrocentrale Gazivode kako bi obezbijedili trasu kojom se kretao kosovski predsjednik Hašim Tači tokom posjete jezeru.

MUP je u stanju najviše pripravnosti, navodi ministar policije Srbije Nebojša Stefanović.

Kosovski predsjednik Tači je otišao sa jezera Gazivode u pratnji sedam vozila ROSU…

Pripadnici ROSU povukli su se sa teritorije opštine Zubin Potok, kaže za medije predsjednik te opštine Stevan Vulović. Dodaje da nema uhapšenih.

Čitaj još:   ČUDO i Sretne vijesti stigle su iz Hataya: Hakana Yasinoglua (45) spašen ispod ruševine 278 sati nakon zemljotresa... (foto, video)

Kako javlja prištinska GazetaExpres, hiljade građana okupilo se na protestu u organizaciji opozicionog pokreta Samoopredeljenje, a protiv Hašima Tačija i njegove ideje o promjeni granice sa Srbijom.

Pored građana, protest Samoopredeljenja su podržali i neki od poslanika najuticajnijeg opozicionog Demokratskog savez Kosova.

Demonstranti odbacuju Tačijevu ideju o promeni granice sa Srbijom…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši